Video

NAC-aanvaller Gervane Kastaneer: 'We spelen redelijk, maar schieten er niks mee op'

29 september 2018 om 22:22
nl
NAC verloor na een roerige week met 2-0 in eigen huis van koploper PSV. Toch waren er positieve gezichten te zien in Breda, vooral bij het publiek. Zij zagen een NAC dat strijdend ten onder ging.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

“In combinatie met de slechte seizoenstart, de uitschakeling in de beker en het opwachten van de bus, hoop je dat de rust snel terugkeert”, zegt NAC-trainer Mitchell van der Gaag na afloop. “Maar dan gebeurt er vrijdag weer iets, waar je geen rekening mee houdt”, aldus Van der Gaag, doelend op het ontslag van Hans Smulders en het vertrek van algemeen directeur Justin Goetzee. “En dan staat PSV al weer voor de deur en dan moet je wel proberen om de focus er op te houden. Ik heb vandaag een team gezien, dat keihard voor elkaar wil werken, ook al was het spel niet altijd even goed.” 

Wachten op privacy instellingen...

De trainer van NAC was dus positief over de inzet, maar blijft ook realistisch. “Feit is en blijft wel dat we weer verliezen. Het moet nu niet zo zijn dat we nu na zo’n week alleen zo’n signaal afgeven, dit moet de standaard zijn. We hebben vandaag laten zien dat we kwaliteit hebben.” 

NAC-aanvaller Gervane Kastaneer denkt dat de supporters in ieder geval een NAC hebben gezien dat ze willen zien. “We hebben strijd geleverd en uiteindelijk een redelijke wedstrijd gespeeld, maar we schieten er niks mee op.” De buitenspeler vindt de nederlaag zuur, ondanks dat PSV de koploper van de eredivisie is. “Ik denk dat we ook gewoon een penalty moeten krijgen”, zegt Kastaneer in reactie op de handsbal van Nick Viergever. 

Wachten op privacy instellingen...

De eerste wedstrijd van het seizoen, uit bij AZ, was de laatste wedstrijd die Kastaneer vanaf het begin mocht starten. De buitenspeler was een van de dreigende spelers aan NAC-zijde en vocht veel duels uit met PSV-back Denzel Dumfries. “Het zijn krachtige duels, ik ken hem al heel lang. Soms komt hij als winnaar uit de strijd en soms ik. Ik denk dat we beide een goede wedstrijd hebben gespeeld.” 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.