Video

Man met enorme broekzakken steelt voor honderden euro's aan crèmes bij het Kruidvat

15 oktober 2018 om 18:10
nl
Binnen een paar uur tot drie keer toe je broekzakken volladen en er met een lading dure crèmes vandoor gaan. Deze brutale diefstal vond op donderdag 12 juli plaats bij een filiaal van het Kruidvat in Waalwijk. In de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant zijn de slinkse methode en de winkeldief op camerabeelden te zien.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Op de camerabeelden is te zien dat de man rond drie uur voor de eerste keer de winkel binnenkomt. Tijdens het rondlopen in de winkel heeft hij in het bijzonder interesse voor het schap waar onder meer de crèmes van het merk Biodermal staan. Hij haalt de producten uit de verpakking en stopt de crèmes in zijn broekzakken. 

Broekzakken vullen
Vermoedelijk zijn de broekzakken geprepareerd. Als de zakken zijn gevuld, gaat hij naar buiten. Daarna komt hij binnen paar uur nog twee terug om opnieuw zijn zakken te vullen. In totaal steelt hij voor meer dan 800 euro.  

De man staat ook enkele keren herkenbaar op beeld. Het gaat om een man met blond haar. Op de dag van de diefstal droeg hij een rood T-shirt met een tekst in witte letters aan de voorzijde, een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen met een lichte zool. Ook droeg hij een zwart Adidas-trainingsjack met rood Adidas-embleem en strepen op de mouw. 

 

 

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!