Johan Vlemmix zet huishoudster (maagd) de deur uit: ‘Ze is niet vooruit te branden’

16 oktober 2018 om 10:37
nl
“Huishoudster, leuk gekleed, niet vooruit te branden maar wel leuk en lief. Ze zit de gehele dag mooi te wezen, ze mag weg.” Een weekje staat de opvallende advertentie van Johan Vlemmix online en de ‘liefhebbers’ weten Eva te vinden. De huishoudster waar Vlemmix van af wil is een kleine week al meer dan dertienhonderd keer bekeken. Eva is één van de beroemde, geliefde en beruchte (seks)poppen die Johan wilde gaan verkopen. Belangrijk detail: ze is nog maagd.
Profielfoto van Rob Bartol
Geschreven door
Rob Bartol

De handel van Vlemmix in de levensechte knuffelbare poppen (“En gewillig zijn ze ook nog!") kwam dit voorjaar volledig stil te liggen door de rel rond zangeres Patricia Paay. “Sindsdien zit Eva hier werkloos aan tafel, ze zit mooi te wezen, maar ze doet helemaal niets. Tijd om te vertrekken en ook tijd om een niet zo leuke periode af te sluiten!” aldus Vlemmix.

Eva staat te koop op Marktplaats
Vlemmix biedt Eva aan op Marktplaats voor de helft van de reguliere aanschafprijs die 2500 euro bedroeg. “Voor die prijs mag je ook nog eens een bijbehorende pruik uitkiezen. Ik heb voor Eva verschillende pruiken, van heel wild tot een beschaafde coupe.” Ondanks dat Eva 1250 euro moet opbrengen gaan de (mannelijke) bieders nog niet verder dan maximaal vijfhonderd euro. “Ik heb de tijd”, zegt Johan. “Ze eet geen brood.” Marktplaats heeft de advertentie inmiddels verwijderd. Het is niet duidelijk waarom. 

Huishoudster of speeltje?
Precair blijft het onderwerp waar Eva is voor bedoeld. Want ondanks haar pittige huishoudster pakje doet ze helemaal niets aan het huishouden, maar kan ze wel een echte vriendin zijn voor de liefhebber(s). Maar zo’n dame aanbieden op Marktplaats kan ook betekenen dat ze een tweedehandsje is. “Nou nee hoor”, zegt Vlemmix die onbedaarlijk in de lacht schiet. “Ze is nieuw en ongebruikt, dus ze is nog maagd. Een koper krijgt die garantie zwart op wit en het is ook nog te controleren bij de dame in kwestie zelf.” 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.