Pinnende Eindhovenaar bedreigd met vuurwapen en vervolgens beroofd, politie zoekt dader

17 oktober 2018 om 21:18
nl
Een man is woensdagavond in Winkelcentrum Woensel na het pinnen beroofd. Hij werd daarbij bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek. De politie heeft een verdachte opgepakt, maar die werd een dag later weer naar huis gestuurd. Hij wordt niet langer verdacht van de beroving.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

Een man uit Eindhoven pinde woensdagavond rond negen uur een geldbedrag bij een pinautomaat bij Winkelcentrum Woensel. Toen hij terugliep naar zijn auto kwam een onbekende man op hem afgelopen. Deze dreigde met een vuurwapen en eiste geld. Nadat hij de portemonnee van het slachtoffer had afgepakt ging hij er vandoor.

Het slachtoffer is in zijn auto gesprongen en heeft de verdachte nog een tijdje gevolgd. Uiteindelijk raakte hij het zicht op de verdachte kwijt. Er werd een bericht verspreid via Burgernet. Kort daarna konden agenten een verdachte aanhouden. Hij voldeed qua kleding aan het doorgegeven signalement. Agenten vonden in zijn fietstas ook een speelgoedpistool. De man blijkt dus niet de dader te zijn.

Wachten op privacy instellingen...

Daarom is de politie nog steeds op zoek naar de man die de beroving wel pleegde. Er is een kort signalement van de dader: Man, donkere huidskleur, tussen de 30 en 40 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. Hij droeg een rode trui, een donkerkleurige muts en een donkere broek. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.