Verdachte overval Eindhoven vrijgelaten, politie zoekt nog naar dader

18 oktober 2018 om 16:09
nl
De verdachte die woensdagavond werd aangehouden voor een beroving aan de Genovevalaan in Eindhoven is donderdagmiddag naar huis gestuurd. Hij wordt niet meer verdacht van de beroving. De politie zoekt getuigen die naar de juiste verdachte kunnen leiden.
Profielfoto van Michelle Peters
Geschreven door
Michelle Peters

Het slachtoffer, een man uit Eindhoven, pinde woensdagavond rond negen uur een geldbedrag bij een pinautomaat in Winkelcentrum Woensel. Toen hij terugliep naar zijn auto kwam een onbekende man op hem af die met een vuurwapen geld eiste. De dader ging er met zijn portemonnee vandoor. Het slachtoffer achtervolgde de dader met zijn auto, maar verloor hem uit het zicht.

Speelgoedpistool
De politie ging op zoek in de wijk en zag een man die qua kleding voldeed aan het signalement. In zijn fietstas troffen ze een speelgoedpistool aan. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau, maar na verhoor werd duidelijk dat hij de beroving niet gepleegd kan hebben. 

De politie zoekt dus nog steeds naar de man die de beroving wél pleegde. Het gaat om een donkere man, tussen de dertig en veertig jaar oud. Hij is ongeveer 1.90 meter lang, droeg een rode trui, een donkere broek en een donkere muts. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.