BOA geslagen met glazen fles bij uitschrijven parkeerboete in Bergen op Zoom

1 november 2018 om 11:38
nl
Twee handhavers zijn woensdagavond belaagd bij het uitschrijven van een parkeerboete in Bergen op Zoom. Een van de BOA's is mogelijk met een glazen fles geslagen. Hij raakte daarbij gewond. Dat meldt de politie donderdag.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De handhavers waren rond half acht bezig met het uitschrijven van de boete bij de kruising Kremerstraat en Cromwielstraat. Een groep van ongeveer zes mensen viel hen vervolgens lastig. De handhaver werd belaagd met een fles. Hij raakte hierbij gewond aan zijn schouder en heeft glassplinters in zijn oog gekregen.

De BOA's belden vervolgens de politie. Op het moment dat de agenten aankwamen, was de groep gevlucht. De mishandelde handhaver gaat aangifte doen. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en het gaat inmiddels goed met hem. 

Onacceptabel
Burgemeester Frank Petter noemt het onacceptabel dat dit soort dingen gebeuren. “Mensen moeten gewoon hun werk kunnen doen. We laten ons dan ook niet uit het veld slaan en zullen samen met politie optrekken om nog zichtbaarder in de straten van onze gemeente aanwezig te zijn."

Het is onduidelijk of de belagers ook degene waren die de boete kregen. De politie is nog op zoek naar de daders. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.