Rico Verhoeven krijgt hoofdrol in grote actiefilm: 'Een uitdagend nieuw avontuur'

1 november 2018 om 14:06
nl
Rico Verhoeven gaat de hoofdrol spelen in een grote actiefilm. De kickbokser uit Halsteren zal volgend jaar te zien zijn in The Black Lotus, een Engelstalige film die waarvan hij ook een van de producenten is. Verhoeven is op dit moment in Los Angeles voor gesprekken met mogelijke regisseurs en schrijvers voor het project.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

De wereldkampioen kickboksen speelt in de film een oud-militair die nog eenmaal op missie moet om een vrouw te redden. Volgens Verhoeven gaat 'The Black Lotus' lijken op actieklassiekers als 'Man on Fire' en 'Taken'.

'Nieuw avontuur'
"Ik vind het heel spannend om in een internationale actiefilm te gaan spelen", zegt Verhoeven. "Het is een uitdagend nieuw avontuur voor me. Ik krijg de kans om een droom van mij waar te gaan maken. Net als in mijn gevechten zal ik mij optimaal gaan voorbereiden en zal ik het beste uit mij halen, voor al mijn fans over de hele wereld."

 

Wachten op privacy instellingen...

 

De Brabander speelde al eerder kleine rolletjes in de series 'Bluf' en 'Vechtershart' en in 'De Speelfilm van Dylan Haegens'.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.