Groep van 100 brommerrijders terroriseerde centrum van Tilburg

5 november 2018 om 15:40
nl
Een groep van zo'n honderd jonge brommerrijders heeft zondagmiddag voor veel overlast gezorgd in het centrum van Tilburg. De jongeren veroorzaakten overlast op straat en vernielden autospiegels.
Profielfoto van Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Marrie Meeuwsen

De politie kreeg zondagmiddag meerdere meldingen binnen over een grote groep kinderen. Ze zouden hebben geschopt en geslagen tegen buitenspiegels van verschillende auto's.

'Kentekens afgeplakt'
Agenten gingen op zoek naar de groep en vonden ze uiteindelijk bij het tankstation aan de Noordhoekring. Toen ze de politie zagen, sloegen de meeste jongeren op de vlucht.

'Verschillende bromfietsers hadden hun kenteken afgeplakt en gingen er direct vandoor. We konden meerdere contactsleutels afpakken waardoor een kleine groep achterbleef', schrijft de politie op Facebook.

Camera in beslag genomen
Op een van de bromfietsen zat een camera. De politie heeft die in beslag genomen en onderzoekt de beelden om te kijken welke strafbare feiten en verkeersovertredingen de jongeren hebben begaan.

Niet alle brommerrijders hadden hun kenteken afgeplakt. Een motoragent wist daardoor meerdere kentekens op te schrijven. De eigenaars van de brommers krijgen een boete thuisgestuurd.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.