Eigenaar lunchroom werkt overvallers naar buiten, geen buit meegenomen

AARLE-RIXTEL - Twee jonge mannen hebben vrijdagavond kort na halftien de eigenaar van lunchroom Het Smikkelhuukske in de Kerkstraat in Aarle-Rixtel overvallen. De overvallers bedreigden de eigenaar met een (nep)vuurwapen. De eigenaar kon de overvallers beletten om verder de zaak in te komen. Het duo is er zonder buit vandoor gegaan.

De eigenaar van de zaak had net zijn zaak gesloten toen er twee jongens voor de deur stonden. Een van hen stond voor de deur en maakte met zijn hand drinkgebaren. Toen de eigenaar de deur op een kier opende om te zeggen dat de zaak gesloten was, liet een tweede overvaller zich zien. 

Bij de deur ontstond een opstootje waarbij de eigenaar een klap van de overvallers kreeg. “Op aanraden van de politie is hij nog naar de huisartsenpost geweest. Maar het is allemaal meegevallen. We zijn wel erg geschrokken”, zegt eigenaresse Liyun.  

Burgernet meldt dat het gaat om twee negroïde mannen. Beide mannen droegen donkere kleding met een capuchon. Agenten zochten in de omgeving van de lunchroom tevergeefs naar de daders. 

 

 

Meer over dit onderwerp:
OVERVALLEN AARLE-RIXTEL
Deel dit artikel: