Topavond voor PSV-fan Guus (10) in stadion van De Graafschap: 'Hij zat de hele avond te glunderen'

DOETINCHEM - "Het was geweldig, hij heeft de hele avond zitten glunderen." De 10-jarige PSV-fan Guus was dinsdag niet welkom in het stadion van Tottenham Hotspur, waar de vierde Champions Leaguewedstrijd van zijn ploeg plaatsvond. Maar dat verdriet is alweer vergeten, want zaterdagavond had hij een topavond tijdens De Graafschap - PSV.

De leiding van de Doetinchemse club nodige Guus uit nadat bekend was geworden dat hij in Wembley was geweigerd, omdat hij een PSV-shirt droeg. Met dat shirt aan mocht hij niet tussen Engelse fans zitten. 

Vader Peter vertelde - nadat PSV met 4-1 van De Graafschap had gewonnen - dat de avond in Doetinchem geweldig was. "Guus mocht hier gewoon zijn PSV-shirt aanhouden. De thuisclub wilde zo laten zien dat dit hier gewoon kan. Het was super georganiseerd. We zaten naast het uitvak. Verschillende De Graafschap-fans herkenden Guus. We werden steeds aangesproken en tv-zender Fox Sports had er ook lucht van gekregen. Voor de wedstrijd werd Guus geïnterviewd. En we gaan nu naar de mixed zone voor de interviews na afloop. Daar mag hij ook bij zijn."

 

Meer over dit onderwerp:
VOETBAL PSV SUPPORTERS GUUS DANSEN
Deel dit artikel: