Video

'Ze zat helemaal onder het bloed', buurtbewoners geschrokken van woningoverval Hilvarenbeek

15 november 2018 om 14:23
nl
Buurtbewoners zijn geschrokken van de gewelddadige overval donderdagochtend in een huis aan de Ds. van Heusdenstraat in Hilvarenbeek. "Ik werd gebeld door de man van het slachtoffer en ben gaan kijken. Het zag er niet goed uit, ze zat helemaal onder het bloed."
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

Volgens een achterbuurman is het slachtoffer een vrouw van Somalische afkomst die samenwoont met haar man en vijf kinderen. "Ik werd gebeld door haar man", vertelt hij tegen een verslaggever. "Ik ken het gezin goed." Nadat ze geslagen was, belde het slachtoffer haar man. "Hij belde mij vervolgens om te vragen of ik wilde gaan kijken. Het zag er niet goed uit, ze had een flinke hoofdwond en zat helemaal onder het bloed." 

De politie doet nog steeds onderzoek naar de overval. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt. Er wordt daarnaast gesproken over een lichtkleurige vluchtauto maar uit onderzoek moet nog blijken in wat voor voertuig de daders ervan door gingen. Daarom bekijkt de politie bewakingsbeelden van de camera die de overburen op hun oprit hebben hangen. 

De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de daders. Er is een buurtonderzoek ingesteld. Ook wordt navraag gedaan voor eventuele andere camerabeelden.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.