Video

Complete chaos op wegen rond Breda, ongelukken met vrachtwagens zorgen hele middag voor overlast

15 november 2018 om 15:37
nl
Door twee ongelukken met vrachtwagens op de A16 en A58 is donderdagmiddag een grote verkeerschaos ontstaan rondom Breda. De A58 in de richting van Tilburg werd afgesloten tussen knooppunt Galder en knooppunt Sint Annabosch. Om 12.30 uur botsten daar drie vrachtwagens. Even voor 15.00 uur vond op de A16 nog een ongeval plaats met vrachtwagens. De A16 werd daardoor ook afgesloten.
Geschreven door

Op de A58 botsten rond 12:30 uur drie vrachtwagens op elkaar bij Ulvenhout. Door de klap brak de cabine van de achterste truck af. De A58 was ter plekke dicht en het opruimen duurde tot in de avondspits. Er werd een omleiding ingesteld. Het verkeer richting Tilburg werd over de A59 omgeleid. Op de omleidingsroute stond ook file. 

Aan het einde van de middag werd de A58 weer vrijgegeven. 

A16
Door het ongeluk op de A58 werd het verkeer korte tijd omgeleid over de A16. Maar daar gebeurde donderdagmiddag ook een ongeluk tussen twee vrachtwagens waardoor de weg werd afgesloten. Verkeer vanuit Rotterdam naar Antwerpen kon omrijden via Bergen op Zoom. 

Boetes voor filmende automobilisten
Verschillende automobilisten pakten bij het ongeluk op de A58 hun mobieltje om de chaos te filmen of te fotograferen. Volgens Rijkswaterstaat kunnen die allemaal een boete verwachten. "Even een huishoudelijke mededeling voor alle filmende en fotograferende weggebruikers op de A58 bij Ulvenhout... De bekeuring valt binnenkort thuis op de mat.. #controle #sensatie", zo twittert de dienst.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.