Schoonzoon looft 10.000 euro uit voor gouden tip na gewapende woningoverval Beek en Donk

20 november 2018 om 12:04
nl
De schoonzoon van het echtpaar dat dinsdagmorgen het slachtoffer werd van de gewapende woningoverval aan de Pater de Leeuwstraat in Beek en Donk heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. De dader gebruikte een vuurwapen, maar er is niemand gewond geraakt. Tijdens de overval waren er drie mensen thuis. Zij zijn ontzettend geschrokken, zo meldt de politie.
Geschreven door

De overval was rond halfnegen. Daarbij drong een man van een jaar of 38 via een zijdeur het huis binnen. Een bewoonster die samen met haar dochter en kleinkind aanwezig was werd bedreigd met het wapen. Nadat het slachtoffer de man geld had gegeven vluchtte hij weg.

De dader zou een opvallend kleine, fors gebouwde man met een baardje zijn. Hij droeg volgens de politie een blauwe jas, een zwarte muts en een zwarte sjaal. De man zou hebben gesproken met een Noord-Hollands accent. 

Zoektocht zonder resultaat
De man is te voet gevlucht in de richting van de Rogier Monicxlaan. De politie zette onder meer agenten met kogelvrije vesten en een helikopter in om de verdachte te achterhalen. Zelfs de inzet van een speurhond mocht vooralsnog niet baten.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!