Gewapende overval op juwelier in Zevenbergen, zoektocht naar twee daders

22 november 2018 om 12:37
nl
Twee gewapende mannen hebben donderdag een overval gepleegd op juwelier Van Loon Juweliers in de Nieuwe Kerkstraat in Zevenbergen. Dat gebeurde net na het middaguur. Ze gingen er met de buit vandoor. Er raakte niemand gewond.
Profielfoto van Ronnie Vermonden
Geschreven door
Ronnie Vermonden

De mannen sloegen in een paar minuten toe. Twee medewerkers werden met een vuurwapen bedreigd. De overvallers vernielden een paar vitrines en namen spullen mee. 

Politieheli
Ze gingen er te voet vandoor richting de Langenoortstraat. De vluchtende daders werden door meerdere voorbijgangers gezien. Met behulp van de politiehelikopter probeerde de politie ze tevergeefs te pakken.

De politie verstuurde een Burgernetbericht om naar de mannen uit te kijken. Dat leverde enkele tips op. Het zou gaan om twee mannen. Een van hen droeg een grijze slobbertrui met capuchon, de andere een zwarte trui en zwarte broek. Getuigen kunnen zich melden bij de politie.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

De politie heeft een Burgernet-melding verzonden. Daarin staat een signalement van de daders. Het gaat om een man met een grijze slobbertrui en een man met een zwarte trui en een zwarte broek.

Een deel van de Nieuwe Kerkstraat was een tijdje afgesloten.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.