Lekker shoppen in winterse sfeer: duizenden vrouwen bij start van Margriet Winter Fair [FOTO'S]

23 november 2018 om 17:04
nl
Het is voor veel vrouwen hét dagje uit in het najaar: de Margriet Winter Fair. Vrijdag gingen de deuren van de Brabanthallen in Den Bosch voor de eerste keer open voor het evenement. Kraampjes vol met kleding, tassen, sieraden, snoep, make-up en gratis producten, het werkt als een magneet op het winkelend publiek. Een gezellig dagje uit voor vriendinnen, moeders, dochters en zussen.
Profielfoto van Kevin Cordewener
Geschreven door
Kevin Cordewener

Duizenden vrouwen namen vrijdag een kijkje bij de grote beurs. Een aantal verdwaalde mannen liepen er rond met hun vrouw op de vrouwenbeurs, en nee, ze waren niet gedwongen om mee te gaan. Thijs (71) uit Horst gaat bijvoorbeeld altijd met zijn vrouw mee. "We gaan altijd samen op pad, het maakt niet uit waar naartoe. Ik had nu ook thuis kunnen zitten, maar hier heb ik tenminste nog wat te kijken."

 

 

Hoelahoepen en kleien
Je kunt niet alleen shoppen bij de Winter Fair, er zijn ook talloze workshops te volgen. Zo kun je een vintagelabel kleien voor aan je koffer of als versiersel in huis, je kunt er leren hoe je de hoelahoep weer net zo laat ronddraaien als vroeger en tegelijkertijd net zo veel calorieën verbrandt als met hardlopen, en creatievelingen kunnen een kerstitem haken voor het goede doel.

 

Omroep Brabant bij de Margriet Winter Fair
Omroep Brabant is vanaf vrijdag 23 tot en met donderdag 29 november met haar uitzendingen en presentatoren aanwezig op de Margriet Winter Fair in Den Bosch. Voor bezoekers van de beurs de kans om verschillende presentatoren live aan het werk te zien.

Er wordt vooral radio gemaakt vanaf de populaire vrouwenbeurs. Uitzondering is het programma 'Brabants Bont' dat iedere werkdag tussen 10 uur 's ochtends en 13.00 uur 's middags live op radio en tv te volgen is. 

De radio gaat iedere werkdag door met 'Muziek&Zo'. Tussen 13.00 en 16.00 presenteert Eefke Boelhouwers haar programma vanaf de Margriet Winter Fair.

In het weekend zit presentator Hilde de Bresser al op tijd tussen de bezoekers van de Margriet Winter Fair.  Zij presenteert tussen 9 en 12 'Lekker Weekend'. Daarna neemt DJ Jordy het over tot 16 uur

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.