Gewapende mannen overvallen cafetaria in Helmond

29 november 2018 om 22:17
nl
Twee gewapende mannen hebben donderdagavond cafetaria Jo-Ri aan de Van Amstelstraat in Helmond overvallen. De daders zijn nog voortvluchtig.
Profielfoto van Tobias van der Valk
Geschreven door
Tobias van der Valk

De mannen hadden vermoedelijk een vuurwapen bij zich. In de cafetaria waren volgens een omstander meerdere mensen aanwezig. De politie is begonnen met een onderzoek en hoort daarvoor getuigen.

Verdachten
De verdachten zijn twee mannen van ongeveer twintig jaar oud. Ze zijn allebei ongeveer 1,80 meter lang met een getint uiterlijk, kort haar en bakkebaarden. Ze zouden niets hebben buitgemaakt. 

De politie is op zoek naar een man en een vrouw in een zilverkleurige auto. Zij zouden de daders mogelijk hebben gezien tijdens hun vlucht. 

De politie waarschuwt mensen om geen actie te ondernemen als ze de mannen zien, maar direct 112 te bellen. 

Serie overvallen
Eindhoven en omliggende gemeenten hebben de afgelopen dagen te maken met een reeks aan overvallen. Woensdag werd de regio getroffen door maar liefst vier overvallen. Naast de Albert Heijn op de Tarwelaan in Eindhoven waren ook tankstation De Haan in Eindhoven, de Lidl-supermarkt in Best en de New York Pizza-vestiging in Veldhoven doelwit. Voor die overvallen werd donderdag een 19-jarige man aangehouden

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.