'Puur, kwetsbaar en eerlijk', Guido Weijers geniet met vertraging van oudejaarsconference Marc-Marie

BREDA - Wat doet een cabaretier drie dagen nadat zijn oudejaarsconference is uitgezonden? Dan gaat hij eens goed zitten voor die andere oudejaarsconference. Guido Weijers laat donderdag op Twitter weten dat hij met plezier gekeken heeft naar de show die Marc-Marie Huijbregts neerzette. "Mag ik zeggen dat ik het tof vond?"

En dat mag, zo blijkt uit de reacties van het publiek. "Dat mag, dat siert", vindt Erwin. En een ander: "Jullie waren allebei leuk, onderhoudend, leuke avondbesteding! Bedankt daarvoor!" 

Ook van een andere Twitteraar mag het: "Jullie waren allebei leuk, onderhoudend, leuke avondbesteding! Bedankt daarvoor!" Maar daar kan dan weer niet iedereen zich in vinden. Roberto: "Dan ben je volgens mij één van de weinigen." 

Terwijl de kop alweer af is van 2019, houden de beide oudejaarsconferences van 2018 én die van 2019 de gemoederen op Twitter nog bezig.

Freddy is niet de enige wiens lachspieren niet getraind werden tijdens de conference van de Tilburgse Marc-Marie, zo blijkt uit een rondgang op Twitter. Zelf pikt Huijbregts er toch vooral het positieve uit. 

 

LEES OOK: Guido Weijers verrassend goed volgens Twitter, kritiek op oudejaarsconference Marc-Marie Huijbregts

Overigens bleef ook Weijers niet vrij van kritiek. 

 

 

En dan waren er nog de mensen die pas op 2 januari echt voluit konden gieren. Toen zond RTL4 de show 'Echte rancune' uit van alweer een (geboren) Brabander die de lachers op de hand probeert te krijgen, Hans Teeuwen.