Inbrekers rammen met vluchtauto politie-auto bij Overloon

OVERLOON - Tijdens een achtervolging heeft een vluchtauto, met daarin twee inbrekers, zaterdagavond twee politieauto's geramd, waarvan een ter hoogte van Overloon. De daders zijn nog niet opgepakt. De politie had de achtervolging ingezet na een woninginbraak in het Noord-Limburgse Lottum.

Na een melding van de mensen bij wie was ingebroken, kwam de politie de vluchtauto met daarin de twee inbrekers op het spoor. Bij de snelweg A73 in Horst werd een politieauto dusdanig door de vluchtauto geramd, dat de auto niet meer verder kon rijden.

Agenten niet gewond
Een andere politieauto, die de vluchtauto richting Nijmegen bleef achtervolgen, werd vervolgens op de A73 ter hoogte van Overloon ook geramd en moest de achtervolging eveneens staken. Geen van de betrokken agenten raakte gewond. De politie heeft de daders nog niet te pakken en zette de zoektocht voort.

Ze is met name op zoek naar een middelgrote, donkerkleurige personenauto die op meerdere plaatsen flink beschadigd is. Mensen die deze auto mogelijk hebben gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.