Bedrijf in rouw na dood van drie werknemers bij ongeluk op A59: 'De impact is erg groot'

19 februari 2019 om 13:41
nl
Het verongelukken van drie Portugezen, zondagmorgen bij Rosmalen, is erg hard aangekomen bij CEVA Logistics. Dit is het bedrijf in Eindhoven waar ze op uitzendbasis werkten. Anneke van der Wilt, de woordvoerder van CEVA: "Het waren zeer gewaardeerde mensen." Ze noemt hun overlijden ‘verschrikkelijk nieuws’. Volgens haar is de impact van het ongeluk erg groot.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

In het logistiek bedrijf is een gedenkruimte ingericht voor de collega’s van het drietal, dat bij het auto-ongeluk op de snelweg A59 om het leven kwam. Ook zal de vlag bij de onderneming halfstok worden gehangen.

Twee van de drie Portugezen, een vrouw en een man, werkten sinds ruim een jaar bij CEVA. Het derde slachtoffer, een andere vrouw, was er een maand geleden als magazijnmedewerker begonnen.

Contact via uitzendbureau

Het bedrijf kon niet eerder reageren, omdat het eerst definitief zekerheid over de identiteit van de drie inzittenden van de auto wilde hebben. Die heeft de politie inmiddels gegeven, zo laat Van der Wilt weten. 

Ze vertelt verder nog dat CEVA alles gaat doen wat mogelijk is om familie en nabestaanden te helpen. Het contact met hen zal worden onderhouden door Manpower, het uitzendbureau waaraan de drie Portugezen verbonden waren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.