'Vonken sloegen eruit', bestuurder zwaar beschadigde auto rijdt gewoon door na ongeluk Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Een automobilist reed vrijdagnacht twee lantaarnpalen uit de grond op de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel. De auto raakte zwaar beschadigd, maar de bestuurder reed gewoon door. Gewaarschuwde agenten zagen de man korte tijd later voorbijrijden, terwijl de vonken uit de auto sloegen.

Door de botsing tegen de lantaarnpalen ontstond een ravage op de Midden-Brabantweg, overal lagen brokstukken. Een andere auto die daarop reed, raakte beschadigd. 

De automobilist reed twee lantaarnpalen uit de grond. (Foto: Facebook politie gemeente Waalwijk)

Uitgeklapte airbag uit portier
Gewaarschuwde agenten zagen de veroorzaker rond halfvijf bij Tilburg voorbijrijden. "De vonken sloegen uit zijn zwaarbeschadigde auto.en een uitgeklapte airbag hing uit het portier", laat een politiewoordvoerder weten. De agenten lieten de man stoppen.

Toen de auto aan de kant stond en de agent de airbag opzij duwde, zag hij de bestuurder: een 37-jarige man uit Waalwijk. Hij is aangehouden en naar een politiebureau gebracht. 

In het bureau weigerde de man te blazen. Hierop werd zijn rijbewijs afgenomen. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.

Agenten hielden de automobilist rond halfvijf aan. (Foto: Facebook politie gemeente Waalwijk)


Meer over dit onderwerp:
KAATSHEUVEL VERKEERSONGEVALLEN