Rugbyspelertjes mishandeld in Tilburg, jonge verdachten opgepakt

TILBURG - Drie jongeren (16, 18 en 21) uit Tilburg en Veldhoven zijn maandagavond opgepakt omdat ze meerdere mensen zouden hebben mishandeld. Ze zouden flink hebben huisgehouden vlakbij het rugbyveld aan de Bredaseweg in Tilburg.

Een man van 35 fietste rond kwart over zeven langs het rugbyveld toen hij werd aangesproken door een paar jonge rugbyspelers. Volgens hem vertelden zij dat ze waren lastiggevallen door drie jongens. Die hadden hen geschopt en geslagen en tegen hun fietsen geschopt.

De Tilburger belde hierover met de politie en fietste vervolgens door. Verderop zag hij drie jongemannen staan. Hij vermoedde dat het ging om het drietal dat de rugbyspelertjes had lastiggevallen en sprak hen aan. Hij vertelde hen dat hij de politie had gebeld.

Schaafwond en blauwe plekken
Daarop werd hij zelf in zijn gezicht geslagen, zo vertelde hij tegen de politie. Hij viel op de grond en werd nog een paar keer geschopt en geslagen. Daarbij liep hij een schaafwond en verschillende blauwe plekken op. Ook een man die te hulp schoot werd te grazen genomen.

Nog dezelfde avond hield de politie de drie verdachten aan. Twee van hen komen uit Tilburg, de derde uit Veldhoven.

Meer over dit onderwerp:
TILBURG MISHANDELINGEN 112 AANHOUDINGEN RUGBY
Deel dit artikel: