Video

Negen gewonden bij ernstig ongeluk in Eindhoven, vier mensen zwaargewond

25 april 2019 om 18:29
nl
Bij een ernstig ongeluk op de Marconilaan in Eindhoven zijn negen mensen gewond geraakt. Vier slachtoffers raakten zwaargewond. Alle gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee auto's en een vrachtwagentje botsten door onbekende oorzaak op elkaar. De Ring was urenlang afgesloten tussen het Marconiplein en de Noord-Brabantlaan.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Volgens een verslaggever van Omroep Brabant was de situatie vlakbij station Strijp-S te omschrijven als 'chaotisch'. Een van de auto's belandde over de middenberm en het verkeer werd aan twee kanten volledig afgesloten. De hele weg lag bezaaid met brokstukken. Er werd een lantaarnpaal uit de grond gerukt.

De brandweer, politie, vier ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd en verkeersspecialisten stellen een onderzoek in. Volgens een ooggetuige zou een van de auto’s op de verkeerde weghelft zijn beland en tegen het witte vrachtwagentje zijn gebotst. Daarna zou deze tegen een lantaarnpaal en de tweede auto zijn gebotst. De bestuurder van het vrachtwagentje raakte niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.