Rick en Anja uit Heusden krijgen 'eigen cafetaria' als huwelijkscadeau: 'Supergaaf'

HEUSDEN - Van je vrienden moet je het hebben! Pasgetrouwd stel Rick en Anja uit Heusden hebben een 'eigen cafetaria' gekregen als huwelijkscadeau.

Na de bruiloft kwam het stel thuis, om te ontdekken dat hun huis was omgebouwd tot 'Cafetaria Van der Velden'. Compleet met een eigen Facebookpagina was de friettent klaar voor de opening.

Spandoek
Naast het huis van Rick en Anja hing een spandoek met de tekst: '‘Rick hoeft niet meer te trekken, vanaf nu mag Anja van z’n frikandel snacken.’ Benieuwd naar de reactie van Rick en Anja op de stunt van hun vrienden? Swipe naar rechts in het Instagram album hieronder voor de video.

omroepbrabant

Rick en Anja hebben een heuse cafetaria als huwelijkscadeau gekregen. 🍟 Na de bruiloft kwam het pasgetrouwde stel thuis en zag dat hun huis door vrienden was omgebouwd tot ‘Cafetaria Van der Velden’. Compleet met een Facebookpagina erbij kon de friettent geopend worden. Langs het huis van het stel hing een spandoek met de tekst: ‘Rick hoeft niet meer te trekken, vanaf nu mag Anja van z’n frikandel snacken.’ 😂 Swipe naar rechts om de reactie van Rick en Anja te zien. #onsbrabant #brabant #heusden #friettent #cafetaria #bruiloft #grap #trouwen #cadeau
Meer over dit onderwerp:
HEUSDEN HUWELIJKEN RICK ANJA