Bekende Brabanders worden door hun kinderen verrast met Vaderdag

FIJNAART - Verschillende bekende Brabantse vaders zijn op Vaderdag verrast door hun kinderen met een gekocht of zelfgemaakt cadeau. Onze BN'ers deelden die momentjes massaal op Instagram. Andere bekende Brabanders feliciteerden via social media hun vader.

"Er zijn wel 1.000.000 vaders en daar zitten hele leuke bij. Maar er is niet een vader en die is zo leuk als die van mij", zo kreeg Frans Bauer een tekening met daarop een handgeschreven briefje. Aan het handschrift te zien kwam het briefje van zijn jongste zoon Lucas. Ook werd de zanger uit Fijnaart verrast met een lekker ontbijt en een mooi boek.

fransbauer

Een super leuke vaderdag!! Heb een heerlijk ontbijt gekregen een prachtig boek en deze fantastische vaderdag spreuk!!!

Guus Meeuwis, die dit weekend nog optrad in het PSV-stadion in Eindhoven, postte een foto waar hij met zijn vader op stond, beiden proostend met een biertje. "Fijne Vaderdag, lieve pap", zegt Guus.

Kickbokser Nieky Holzken laat zijn zachte kant zien door twee zelfgemaakte knutselwerkjes van zijn achtjarige dochter Willisha te posten. "Ik hou van je, het mooiste wat je kan krijgen", zegt Nieky tegen zijn dochter die zelf ook kickbokst.

niekyholzken

Bedankt @willishaholzken voor vaderdag hou van je ❤️ mooiste wat je kan krijgen

Ook het wekelijkse zondagse taalspel dat taalkundige Wim Daniëls iedere zondag op Twitter houdt, stond in het teken van Vaderdag.

Cabaretier Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger, postte op Instagram een foto van zijn kinderdag. "Fijne Vaderdag", wenst hij alle mannen.

Musicalster Vajèn van den Bosch postte een foto van haar vader en een piepjonge Vajèn.