Jong PSV morst punten in duel met NEC door late tegentreffer, TOP Oss wint van FC Den Bosch

20 oktober 2020 om 21:01 • Aangepast 22 oktober 2020 om 10:07
Door een late tegentreffer van Thomas Beekman speelde Jong PSV dinsdagavond in het duel met NEC gelijk (1-1). De Eindhovenaren stonden lang op voorsprong dankzij Kristofer Kristinsson.
Profielfoto van Malini Witlox

Hij tikte vlak voor rust raak uit de rebound. In de 73e minuut kwam NEC al dichtbij de gelijkmaker, maar Maxime Delanghe redde van dichtbij met een goede reflex. Maar in de 86e minuut maakte Beekman alsnog gelijk.

TOP Oss - FC Den Bosch: 2-0
TOP Oss won later op de avond in eigen huis met 2-0 van FC Den Bosch. Mart Remans was kort voor rust goed voor de eerste treffer. Hij schoot raak na een prima voorzet van Trevor David.

Direct na rust verdubbelde TOP Oss de voorsprong. Kyvon Leidsman knalde de bal van dichtbij in de kruising.

NAC - Cambuur: 0-4
NAC Breda is koploper af in de Keuken Kampioen Divisie na het duel met SC Cambuur. De Friezen wonnen met 0-4 en daardoor hebben ze nu een punt voorsprong op hun rivaal. NAC heeft nog wel een wedstrijd meer te gaan.