Wat zijn jouw favoriete liedjes? Stem nu voor de Top 900! - Omroep Brabant

Wat zijn jouw favoriete liedjes? Stem nu voor de Top 900!

30 augustus 2021 om 09:02 • Aangepast 31 augustus 2021 om 13:35
nl
De stembus voor de jaarlijkse Top 900 op de radiozender van Omroep Brabant is weer geopend. In het programma Wakker! werden maandagmorgen de eerste lijstjes ingevuld. De komende tien dagen kan er gestemd worden. De complete lijst met de 900 beste nummers is vanaf 11 september de hele week te beluisteren.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Iedereen kan maximaal 20 liedjes op zijn of haar lijstje zetten. “Dat mag echt van alles zijn”, vertelt Maarten Kortlever, één van de presentatoren. “Het mooiste van deze lijst is dat de grootste klassiekers van Queen of Coldplay worden afgewisseld met Brabantse toppers als Guus Meeuwis, Gerard van Maasakkers of Doe Maar.”

Guus weer op 1?
De afgelopen tien edities was er telkens dezelfde nummer 1. Maarten: “Heel veel mensen zetten ook Guus met ‘Brabant’ op hun lijstje. Ik ben benieuwd of dat dit jaar weer gebeurt.” Tijdens de vorige editie had Guus forse concurrentie van Danny Vera met zijn liedje ‘Rollercoaster’.

De Top 900 wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden. Wil je ook stemmen? Ga naar omroepbrabant.nl/top900. Onder de stemmers worden bluetooth-speakers van topkwaliteit verloot.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.