Liveblog

Grote hoeveelheid potgrond gedumpt in Milheeze

17 oktober 2021 om 06:00 • Aangepast 25 oktober 2021 om 16:30
nl
In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws uit Brabant. De hele dag word je hier bijgepraat over ongevallen, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.15

50 zakken potgrond gedumpt in Milheeze

Langs de Kaak in Milheeze zijn zo'n 50 zakken potgrond gedumpt. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om grond die afkomstig is van een wietplantage.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
21.00

Automobilist zwaargewond na ongeval in Eindhoven

Op de John F. Kennedylaan in Eindhoven is vanavond een automobilist om het leven gekomen.

Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision.
Foto: Sem van Rijssel/SQ Vision.
12.44

Aanrijding jongens op scooter

Een jongen is zondagmiddag gewond geraakt nadat een afslaande automobilist hem van zijn scooter reed in Oosterhout. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Markkant met de Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan. Volgens een correspondent heeft het slachtoffer mogelijk botten gebroken bij zijn val. Op de snorscooter zat ook nog een andere jongen. Die kwam met de schrik vrij.

11.28

Problemen op spoor verleden tijd

Treinreizigers moesten van negen tot halftwaalf zondagochtend rekening houden met omleidingen en het uitvallen van treinen op het traject Breda-Rotterdam. Oorzaak was een trein die rond negen uur strandde. Iets voor halftwaalf waren de problemen verleden tijd.

Archieffoto: Karin Kamp
Archieffoto: Karin Kamp
10.37

Trein met vechtersbazen gestopt

De trein van Eindhoven naar Weert is zaterdagavond op verzoek van de politie stilgezet bij Geldrop. De politie had signalen gekregen dat een grote groep mensen die na afloop van de voetbalwedstrijd PSV-PEC Zwolle aan het vechten was, in deze trein was gestapt. Een 23-jarige Helmonder werd hier aangehouden. Het was sowieso onrustig rond de voetbalwedstrijd PSV-PEC. Voor dit duel werden al 39 mensen uit Zwolle en omgeving aangehouden.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
09.45

Snorfietser opgepakt met verdovende middelen

De politie heeft zaterdagavond een man opgepakt in Tilburg, die zonder verlichting op een snorfiets reed. Hij bleek ook verdovende middelen bij zich te hebben. De politie had verder het vermoeden dat de snorfiets was gestolen.

08.15

Ravage op de Rijksweg in Schaijk door ongeluk

Zondagmorgen rond kwart over acht heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto. Dit gebeurde aan de Rijksweg in Schaijk. Door deze aanrijding is een bestelbus op zijn kant terecht gekomen. Er was een flinke ravage en brokstukken lagen verspreid over de weg. De Rijksweg is door politie afgezet. Een persoon is naar ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het daarmee is.

01.50

Auto's in Vught door brand verwoest

Aan de Van Miertstraat in Vught is zaterdagnacht een auto in vlammen opgegaan. Een auto die hier vlakbij geparkeerd was, raakte zwaar beschadigd. Het vuur werd rond tien voor twee ontdekt. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. De afgelopen jaren kwamen in Vught meerdere autobranden voor.

De brandweer bluste het vuur bij de auto's aan de Van Miertstraat in Vught (foto: Bart Meesters).
De brandweer bluste het vuur bij de auto's aan de Van Miertstraat in Vught (foto: Bart Meesters).
23.25

Ravage op A2 na botsing bij Maarheeze

Op de A2 bij Maarheeze botsten zaterdagavond rond kwart over elf meerdere auto's en een losgeschoten aanhanger op elkaar. Een correspondent spreekt van een 'enorme ravage', maar er is niemand gewond geraakt. Vanwege het ongeluk ontstond er op de A2 een lange file.

Het ongeluk op de A2 bij Maarheeze gebeurde rond kwart over elf zaterdagavond (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
Het ongeluk op de A2 bij Maarheeze gebeurde rond kwart over elf zaterdagavond (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!