Liveblog

112-nieuws: steekincident Eindhoven • fietser Hilvarenbeek overleden

16 januari 2022 om 05:55 • Aangepast 25 januari 2022 om 13:03
nl
In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten

21.45

Gewonde bij steekincident Eindhoven

Bij een steekincident in een woning aan de Ericastraat in Eindhoven is zondag een man gewond geraakt. Eén van de slachtoffers liep lichte snijwonden op aan het gezicht.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
15.55

Fietser Hilvarenbeek overleden

De 21-jarige fietser die zondagochtend zwaargewond raakte bij een aanrijding in Hilvarenbeek is overleden. Dat meldt de politie.

Wachten op privacy instellingen...
10.45

Duo aangehouden vanwege 'verdachte situatie'

Op verdenking van het bewerken van harddrugs in een huis aan de Concordiastraat in Breda hebben agenten twee mannen aangehouden. Het gaat om Bredanaars van 21 en 23 jaar oud. Agenten stelden een onderzoek in nadat ze vrijdagavond een tip kregen over een verdachte situatie bij dit huis. De twee zitten in beperkingen.

10.15

Fietser ernstig gewond na aanrijding

Een fietser is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Wipstraat en de Wouwsestraat in Steenbergen. Een 29-jarige automobilist is aangehouden. De aanrijding vond rond elf uur 's avonds plaats. Het 23-jarige slachtoffer is zwaargewond naar een ziekenhuis. gebracht.

09.10

Man aangehouden vanwege geluidsoverlast

Een bewoner van de Berkenlaan in Waalwijk is zaterdagnacht aangehouden omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Toen agenten daar aankwamen, begon de man hen te beledigen. De man is vervolgens gearresteerd. Hij is naar het arrestantencomplex in Tilburg gebracht en mag later zijn verhaal doen bij de recherche.

08.13

Fietser zwaargewond in Hilvarenbeek

Een fietser is zondagochtend rond halfzeven zwaargewond geraakt in de Gildelaan in Hilvarenbeek. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht. De fietser werd gereanimeerd en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege onderzoek is de Gildelaan in Hilvarenbeek afgesloten.

De fietser werd rond halfzeven zondagochtend gevonden (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
De fietser werd rond halfzeven zondagochtend gevonden (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
04.30

Automobilist heeft nog dagen cel tegoed

Een automobilist is zaterdagnacht na een korte achtervolging aangehouden door agenten van de politie Helmond. De bestuurder had nog een gevangenisstraf openstaan voor dertig dagen. De automobilist verzette zich flink tegen zijn aanhouding.

Wachten op privacy instellingen...
03.26

Automobilist gewond bij botsing op boom in Rijsbergen

Een automobilist is zaterdagnacht gewond geraakt nadat die rond halftwee met zijn auto op een boom botste langs de Pannenhoefsebaan in Rijsbergen. De bestuurder kwam bekneld te zitten in de auto en is door de brandweer uit de auto geknipt. Vanwege de ernst van de situatie werd een trauma-arts opgeroepen, voor medische ondersteuning. De auto raakte zwaar beschadigd en is getakeld door een berger.

Vanwege de botsing op de Pannenhoefsebaan in Rijsbergen werden verschillende hulpdiensten opgeroepen (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
Vanwege de botsing op de Pannenhoefsebaan in Rijsbergen werden verschillende hulpdiensten opgeroepen (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
02.44

Brand verwoest schuur Tilburg

Een schuur achter huizen aan de Burchtstraat in Tilburg is zaterdagnacht in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond halftwee ontdekt. De brandweer heeft het vuur geblust, maar kon niet voorkomen dat de schuur verloren ging. Bij de brand raakte niemand gewond, maar ambulancemedewerkers hebben wel iemand nagekeken. Hoe de brand kon uitbreken, wordt onderzocht.

De brand woedde in een schuur achter verschillende huizen aan de Burchtstraat in Tilburg (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De brand woedde in een schuur achter verschillende huizen aan de Burchtstraat in Tilburg (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
01.26

Autobrand in Eindhoven

Op de Boschdijk in Eindhoven is zaterdagnacht een auto in vlammen opgegaan. De autobrand werd rond een uur 's nachts gemeld. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. Hoe de brand is ontstaan, wordt onderzocht.

00.16

Politie-eenheden naar Baarle-Nassau na melding steekpartij

Meerdere politie-eenheden waren zaterdagavond aanwezig aan de Singel in Baarle-Nassau nadat er een melding was binnengekomen over een steekpartij. Ook een ambulance was opgeroepen. Of er daadwerkelijk was gestoken, is niet bekendgemaakt. Wel is van verschillende mensen een verklaring opgenomen.

Agenten in Baarle-Nassau na de melding van een steekpartij aan de Singel.
Agenten in Baarle-Nassau na de melding van een steekpartij aan de Singel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!