Liveblog

112-nieuws: auto vliegt uit de bocht • brand in flat Breda

21 januari 2022 om 16:21 • Aangepast 31 januari 2022 om 15:54
nl
In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

19.15

Brand in appartement in Zorgvlietstraat in Breda

In een appartement op de vierde verdieping in de Zorgvlietstraat in Breda is vrijdag rond zeven uur een brand ontstaan. De brand begon vermoedelijk in de keuken. De bewoners waren niet thuis waardoor de brandweer de deur moest openbreken. Brandweerlui hadden het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam veel rook vrij. De buren moesten daardoor even hun appartement uit.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
18.15

Auto vliegt uit de bocht en belandt in een haag

Op de kruising van De Vinnen en Het Laar in Maarheeze is vrijdagmiddag een auto uit de bocht gevlogen. De auto raakte daarbij een tegemoetkomende auto en belandde daarna in een haag. In de tegemoetkomende auto zaten een vrouw en een hondje. Zij kwamen er zonder verwondingen vanaf. De bestuurder van de andere auto is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij was onder invloed van drugs.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
16.30

Hennepkwekerij met 650 planten ontmanteld in Kaatsheuvel

In de Doctor van Beurdenstraat in Kaatsheuvel is vrijdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld. In de kwekerij stonden zo'n 650 planten. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip. De kwekerij was achter het huis in een loods. Ook is er een auto en een motor in beslag genomen.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
16.15

Bestuurder zonder rijbewijs gaat op de vlucht en botst tegen boom

Een 20-jarige man is vrijdagmiddag aangehouden na een achtervolging door Oosterhout. Dat gebeurde rond drie uur. De verdachte reed door het centrum van Oosterhout. Agenten wisten dat de man zonder rijbewijs rondreed en wilde hem aanhouden. De verdachte ging er in zijn auto vandoor in richting van de wijk Vrachelen. Hij reed zo roekeloos dat verschillende mensen opzij moesten springen. Op de weg langs het Markkanaal reed de man tegen een boom. Hij raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

15.45

Fietser aangereden door auto op de Horst in Kaatsheuvel

Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Horst in Kaatsheuvel. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een correspondent gebeuren er vaker ongelukken op de kruising van de Horst met de Duinlaan. Ook een traumahelikopter was opgeroepen voor medische assistentie maar hoefde niet meer in actie te komen.

15.30

Auto klemgereden door politie, vermoedelijk om gestolen auto

Op de Eindhovenseweg in Geldrop zijn twee mannen in een auto klemgereden door de politie. Volgens een politiewoordvoerder zou het gaan om een gestolen auto. Beide verdachten zijn naar het politiebureau gebracht.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
14.36

Problemen bij Moerdijkbrug opgelost

De rijstroken van de A16 van Rotterdam richting Breda zijn vrijdagmiddag rond halfdrie weer vrijgegeven. Deze waren afgesloten nadat er op de Moerdijkbrug glas op de weg was beland. Anderhalf uur lang was hier alleen de vluchtstrook open. De vertraging liep op tot een klein uur.

13.25

Automobilist rijdt dwars over rotonde

Een automobilist is vrijdag recht over een rotonde gereden op de Geldropseweg in Heeze. De bestuurder werd volgens een correspondent aangehouden omdat zij of hij mogelijk onder invloed was. De bestuurder is niet gewond geraakt, ambulancepersoneel heeft deze wel nagekeken.

13.18

Drugsdumping bij Bergen op Zoom

Vlakbij landgoed Groot Molenbeek in Bergen op Zoom is drugsafval gedumpt. Tot boosheid van boswachter Erik de Jonge. "Van uw en mijn belastingcenten is er weer een dure dumping van drugsafval opgeruimd", verzucht hij vrijdagmiddag op Twitter. "Ditmaal was de gemeente de pineut en werd ons landgoed Groot Molenbeek op een haar na gespaard. Er moeten bestuurders zijn die dit rond vijf uur zo pal naast de snelweg hebben gezien. Meld dat!"

Wachten op privacy instellingen...
13.14

Tieners opgepakt vanwege gewapende overval

Twee tieners van 14 en 15 jaar oud zijn donderdag opgepakt in verband met het overvallen van een caissière van een tankstation aan de Leembaan in Deurne. De vrouw werd door de twee overvallers bedreigd met messen. De overvallers dwongen de caissière geld uit de kassa te halen en gingen er met de buit vandoor.

13.04

Problemen bij Moerdijkbrug, glas op wegdek

De rijstroken van de A16 van Rotterdam richting Breda zijn vrijdagmiddag afgesloten omdat er op de Moerdijkbrug glas op de weg is beland. Alleen de vluchtstrook is open. De vertraging loopt op tot een klein uur. Omrijden kan via de Haringvlietbrug, over de A15 en A29.

Wachten op privacy instellingen...
10.19

Traumaheli opgeroepen na val fietsster Den Bosch

Een fietsster is vrijdagochtend lelijk gevallen op de Haverlij in 's-Hertogenbosch. "Het fietspad was daar op plekken zo glad dat er nauwelijks over te lopen was", laat een correspondent weten. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumahelikopter opgeroepen.

10.07

Auto in sloot in Hedikhuizen

In Hedikhuizen is een automobilist vrijdagochtend in de sloot beland naast de Bokhovenseweg. Het ongeluk gebeurde rond kwart over acht. "De weg was op die plek extreem glad", laat een correspondent weten. Ambulancemedewerkers hebben de bestuurder nagekeken, maar die kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk in Hedikhuizen gebeurde rond kwart over acht vrijdagochtend (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Het ongeluk in Hedikhuizen gebeurde rond kwart over acht vrijdagochtend (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
09.29

Kind gewond bij ongeluk Mill

Een kind is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Langenboomseweg in Mill. Het kind zat in een zitje in een auto die van de weg schoot. Een correspondent vermoedt dat de gladheid een rol speelde bij dit ongeluk. Het kind zou met spoed naar een ziekenhuis zijn gebracht.

Het kind zat in een auto die in Mill van de weg schoot (foto: Marco van den Broek/SQ Vision).
Het kind zat in een auto die in Mill van de weg schoot (foto: Marco van den Broek/SQ Vision).
09.12

Auto op z'n kop in de sloot

Een automobilist is vrijdagochtend met zijn auto in een sloot terecht gekomen in Roosendaal. Dit gebeurde op de Vogelenzangstraat langs de Nelson Mandelaweg. De bestuurder raakte niet gewond.

Auto in de sloot gegleden in Roosendaal (foto: SQ Vision - Christian Traets).
Auto in de sloot gegleden in Roosendaal (foto: SQ Vision - Christian Traets).
08.58

Auto's botsen op elkaar op gladde wegen Tilburg

In Tilburg zijn vrijdagochtend meerdere ongelukken gebeurd door gladheid. Op de Blaakweg reed een automobilist tegen een lantaarnpaal, iets verderop op de Ringbaan Zuid reed een auto tegen een reclamebord en op de Hub van Doorneweg botsten drie auto's op elkaar. De schade aan deze auto's was groot. Inzittenden zijn ter plaatse geholpen door ambulancepersoneel. Een aantal mensen is naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Auto's botsen op spiegelgladde wegen in Brabant

08.17

Auto rijdt tegen boom in Deurne

Een vrouw is vrijdagochtend in Deurne met haar auto tegen een boom gereden langs de Bakelseweg. Dat weg was glad vanwege ijsvorming op de weg. De vrouw is medisch onderzocht, haar auto is weggesleept.

07.42

Meerdere auto's van de weg door gladheid

Verschillende auto's zijn vrijdagochtend van de weg gegleden vanwege gladheid in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal. Net na de bocht bij de B-dijk, in de richting van Langdonk, raakte de eerste auto van de weg. De inzittenden raakten niet gewond. Ook op de kruising van de Zundertseweg ging het vrijdagochtend mis.

05.45

Gladheid in heel Nederland

Wachten op privacy instellingen...
05.40

Steekpartij in asielzoekerscentrum Budel

Een bewoner van het asielzoekerscentrum in Budel is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Die vond rond halfelf plaats. Volgens de politie is nog niemand aangehouden. Het onderzoek is in volle gang. Eerder die dag zou er ook sprake zijn geweest van een steekpartij bij hetzelfde asielzoekerscentrum, daarbij raakte een bewoner lichtgewond.

05.30

Auto schept scooter op fietspad in Vught

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!