Liveblog

Dit was de dag waarop PSV de beker won, van heenreis tot huldiging

17 april 2022 om 12:19 • Aangepast 18 april 2022 om 14:53
nl
PSV heeft zondag de KNVB-beker gewonnen. In de finale werd er met 2-1 gewonnen van Ajax. In dit liveblog hielden we je heel de dag op de hoogte, van de reis naar Rotterdam tot de huldiging in het Philips Stadion in Eindhoven. Kijk hier alle foto's en video's terug.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

00.00

Kijk hier de huldiging terug

Wachten op privacy instellingen...
23.57

Spelers bedanken fans voor hun steun

Het was een goed feestje in het Philips Stadion in Eindhoven. Spelers van PSV namen uitgebreid de tijd om een vol stadion toe te spreken en te bedanken. "Top dat jullie hier zijn zo laat op de avond", sprak Marco van Ginkel. "Dank voor jullie support. Jullie zijn er altijd! Het voetbalseizoen is nog niet voorbij, dus wie weet pakken we nog wel een prijs."

23.03

Fans in het stadion bouwen alvast een feestje

Wachten op privacy instellingen...
22.52

Volg de huldiging live bij Omroep Brabant

De huldiging van PSV in het Philips Stadion is straks live te volgen in een extra uitzending bij Omroep Brabant online en op televisie. In het stadion wordt de ploeg van Roger Schmidt gehuldigd en wordt een feestje gevierd met de fans. De uitzending start naar verwachtig kort na 11 uur.

22.45

Fans vinden een plekje op de tribune, het stadion loopt vol

Wachten op privacy instellingen...
22.28

Philips Stadion is klaar voor de huldiging

Wachten op privacy instellingen...
22.08

Fans verzamelen zich voor de huldiging in het stadion

Onder hen ook wethouder Steenbakkers en burgemeester Jorritsma van Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...
22.03

16 aanhoudingen verricht bij de bekerfinale

De politie heeft tot dusver zestien personen aangehouden bij de bekerfinale zondag tussen Ajax en PSV in De Kuip in Rotterdam. Een politiewoordvoerder stelt dat de aanhoudingen zijn verricht voor onder meer het gooien van vuurwerk en kleine vechtpartijtjes. Ook zijn voor de wedstrijd twee bussen met Ajax-supporters teruggestuurd.

Buiten De Kuip zijn elf mensen aangehouden en daarbinnen vijf. Voor de wedstrijd werd onder meer vanuit een bus met PSV-supporters vuurwerk gegooid naar een politiebusje. De politie te paard voerde daarna enkele charges uit tegen de supporters.

21.55

Feestende supporters op Stratumseind

Wachten op privacy instellingen...
21.50

Feest in kleedkamer

Terwijl de bus vertrekt bij De Kuip, op weg naar de eigen fans in Eindhoven, gooit ESPN beelden van het feest in de kleedkamer online. Beelden waar PSV-fans geen genoeg van kunnen krijgen waarschijnlijk.

Wachten op privacy instellingen...
21.18

PSV met ronkende motoren naar Eindhoven

Er zijn nog wel wat vragen voor het drietal achter de desk, maar de persconferentie met Roger Schmidt, Marco van Ginkel en Cody Gakpo wordt afgebroken. 'We moeten met ronkende motoren naar Eindhoven', is de uitleg. Daar wordt de PSV-selectie in het eigen stadion - met fans - om 22.30 uur gehuldigd.

21.08

Marco van Ginkel blij met 'hecht PSV'

Naast Roger Schmidt en Cody Gakpo zat ook Marco van Ginkel bij de persconferentie, met een groene badjas. “Mooi hè? Lekker jasje hoor”, zei hij met een knipoog. Ook al maakt hij niet veel minuten, toch is hij echt onderdeel van de groep. Een hechte groep. “De sfeer is heel goed, ik denk dat je dat vandaag ook hebt gezien. Wanneer wij de goals maken, leeft iedereen mee. Dat moet ook het ingrediënt zijn, zo kom je ver om prijzen te winnen.”

Wachten op privacy instellingen...
21.05

Roger Schmidt trots op PSV

"Ik ben trots om coach van dit team te zijn”, zei Roger Schmidt, terwijl ‘de dennenappel’ op een paar centimeter van hem stond. “Wat ik vandaag heb gezien is ongelofelijk. Donderdag hebben we een intensieve wedstrijd hebben gespeeld tegen Leicester City. En dan vandaag tegen Ajax. Als je dan in staat bent om zo te spelen… ik hou echt van mijn team voor wat ze vandaag hebben gedaan.”

21.01

Cody Gakpo is ook gewoon fan!

Cody Gakpo was enorm blij toen Danny Makkelijk de wedstrijd tot een einde bracht. Logisch, in zijn ogen. "We hebben een jaar lang hard gevochten. En persoonlijk ben ik ook fan van PSV. Als je dan een prijs wint, de beker na tien jaar weer, komen er emoties los", begon Cody Gakpo zijn verhaal op de persconferentie.

20.51

Felicitaties Michael van Gerwen

Wachten op privacy instellingen...
20.45

Dusan Tadic baalt van bepalende momenten: "Gaf PSV energie"

De 2-0 en 2-2 werden afgekeurd nadat de videoscheidsrechter buitenspel constateerde. "Dat was niet goed voor onze ploeg, het gaf PSV extra energie", zei Dusan Tadic. Bij een penaltymoment had hij in de ogen van Tadic in de eerste helft ook in moeten grijpen. "Het was honderd procent een penalty. Ongelofelijk dat hij geen penalty gaf. Nu moeten we 'pak schaal'. Dat is de belangrijkste prijs."

20.33

"Voetbal is een sport van momenten"

"Voetbal is een sport van momenten, dan kunnen wedstrijden kantelen. Dat hebben we vandaag gezien", zegt Erik ten Hag op de persconferentie na afloop. Hij geeft aan dat Ajax een penalty had moeten hebben, voor hij begint over de zwakke start na rust. "Vervolgens mag het niet zo zijn. Ontzettend vervelend. We hadden ons hier meer van voorgesteld. Moeten het accepteren. De rug rechten en door. Er zijn nog vijf finales te spelen."

"Zoveel dompers achter elkaar. Geen penalty. Maakt 2-0, afgekeurd. Maakt 2-2, afgekeurd. Bal op de paal. Op een gegeven moment is het teveel", gaat Ten Hag verder. Zorgen dat het invloed heeft op de titelrace zijn er niet bij Ten Hag. "Deze ploeg heeft karakter."

20.16

PSV krijgt de beker van Guus Hiddink

Uit de handen van voormalig succestrainer Guus Hiddink hebben Cody Gakpo en Marco van Ginkel de KNVB Beker in handen gekregen.

Wachten op privacy instellingen...
20.11

Grote ontlading

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
20.08

Succes voor Roger Schmidt

Roger Schmidt neemt aan het einde van het seizoen in ieder geval afscheid met één hoofdprijs. De Duitse oefenmeester vertrekt na dit seizoen bij PSV. Kritiek was er, zeker na de nederlaag tegen Leicester City, dat er onder Schmidt geen topwedstrijden gewonnen werden. Met deze zege op zak gaat de trainer met zijn ploeg de komende weken op jacht naar nog een prijs: de landstitel.

Wachten op privacy instellingen...
20.05

Eindelijk nummer 10!

PSV heeft er even op moeten wachten. Maar met de zege op Ajax hebben de Eindhovenaren voor de tiende keer in de geschiedenis het Nederlandse bekertoernooi gewonnen.

Wachten op privacy instellingen...
20.00

AFGELOPEN!

Het is afgelopen in Rotterdam. Danny Makkelie fluit af. PSV heeft de tweede prijs van het seizoen te pakken. Nadat het eerder dit seizoen de Johan Cruijff Schaal won door Ajax te verslaan, pakt het nu de beker door de Amsterdammers te verslaan.

Wachten op privacy instellingen...
19.56

Kans Bruma

Bruma is er vandoor. Hij kiest er niet voor om nu al richting cornervlag te gaan, maar wil de beslissing forceren. De buitenspeler komt heel dicht bij de 3-1, maar zijn schot gaat net voorlangs.

19.54

Gele kaart Götze

Een vrije trap voor Ajax, op een gevaarlijke positie. Mario Götze neemt niet genoeg afstand volgens Danny Makkelie. De scheidsrechter geeft de Duitser geel.

19.53

Zes minuten blessuretijd!

19.49

Gele kaart Teze

In de counter voorkomt Jordan Teze dat Ajax echt gevaarlijk kan worden. Hij haalt Sebastien Haller hard onderuit. Geel voor de PSV-verdediger.

19.49

Bijna de beslissing

Yorbe Vertessen is heel dicht bij de 3-1. De aanvaller mag in het strafschopgebied de bal aannemen, goed leggen en vervolgens op doel schieten. Iets te gehaast ramt hij de bal tegen het houtwerk, in plaats van binnen de palen.

19.47

Debuut Mohamed Ihattaren

Voormalig PSV'er Mohamed Ihattaren debuteert in de hoofdmacht van Ajax. Trainer Erik ten Hag laat hem invallen in de slotfase van de bekerfinale. De jongeling, die afgelopen zomer vertrok bij PSV, komt in het veld voor Steven Berghuis. Ook Mohammed Kudus is binnen de lijnen gekomen, voor Davy Klaassen.

19.43

Gele kaart Gravenberch

Yorbe Vertessen gaat meteen de diepte in. Hij is sneller dan Ryan Gravenberch en wil richting het doel van Ajax. Maar de aanvaller wordt door de Ajacied naar de grond gewerkt. De PSV-bank schreeuwt om rood, Danny Makkelie geeft geel.

19.42

Derde wissel PSV

Eran Zahavi gaat naar de kant. Yorbe Vertessen komt binnen de lijnen. Met de ruimte die Ajax nu geeft, in de jacht naar de gelijkmaker, een logische wissel. De Belgische aanvaller kan met zijn snelheid een belangrijke rol spelen in de slotfase.

19.40

Ibrahim Sangaré naar de grond

Brian Brobbey ziet zichzelf in zijn hoofd waarschijnlijk al scoren. De spits van Ajax haalt vol uit. Maar in plaats van de bal, raakt hij Ibrahim Sangaré. De PSV-middenvelder is net iets eerder bij de bal, die hij wegwerkt voor Brobbey voor groot gevaar kan zorgen.

19.35

Knappe redding Yvon Mvogo

Ajax is weer dicht bij de gelijkmaker. De bal komt voor de voeten van Perr Schuurs. Hij probeert het met een beheerst schot en lijkt de bal zo in het doel te werken, maar Yvon Mvogo reageert uitstekend en voorkomt zo de 2-2.

19.31

Schietkansjes PSV

Na de 2-1 kwam Ajax een paar keer gevaarlijk in de buurt van het doel van PSV. Nu zijn het de Eindhovenaren die zich laten zien in de buurt van Ajax-goalie Maarten Stekelenburg. Eerst probeert Mario Götze het van afstand, zijn schot wordt gekraakt. De bal komt voor de voeten van Bruma, maar ook zijn inzet wordt gekraakt.

19.30

Eerste wissels bij PSV

Cody Gakpo gaat naar de kant, Ritsu Doan is zijn vervanger. Ook Joey Veerman verlaat het veld, voor hem komt Bruma binnen de lijnen.

19.26

Twee minuten, twee goals

Wachten op privacy instellingen...
19.25

Geel voor Max

Er liggen twee PSV'ers op de grond, maar scheidsrechter Danny Makkelie ziet bij beide spelers geen overtreding in het contactmoment. Ajax mag door. En dat ziet Philipp Max niet zitten. Hij haalt flink door, dat kost hem geel.

19.21

PSV komt goed weg met bal op de paal

Dusan Tadic is dicht bij de gelijkmaker. Een bal schiet door en komt precies in de voeten van de Ajax-aanvoerder. Hij neemt de bal aan en schiet vervolgens vol op de paal.

19.18

Afgekeurde goal Ajax

PSV lijkt de voorsprong snel weer kwijt te zijn. Brian Brobbey legt de bal terug op Davy Klaassen. De middenvelder laat Yvon Mvogo kansloos met een schuiver. Beide ploegen staan klaar voor de aftrap, maar Danny Makkelie geeft aan dat er gewacht moet worden met de aftrap. In Zeist zijn de beelden bekeken en is duidelijk geworden dat Brobbey buitenspel stond. Geen 2-2!

19.12

GOAL PSV!

Wat een fantastische start van de tweede helft voor PSV. Heel kort na de gelijkmaker komen de Eindhovenaren ook op voorsprong. Cody Gakpo schiet de bal langs Maarten Stekelenburg binnen: 2-1.

Wachten op privacy instellingen...
19.10

GOAL PSV!

PSV komt heel snel in de tweede helft op gelijke hoogte. Guti kopt de bal tegen de touwen: 1-1.

Wachten op privacy instellingen...
19.07

Er is afgetrapt voor de tweede helft

In de eerste helft was er flink wat blessuretijd. Niet gek, van de 45 minuten was de bal slechts 25 minuten echt in het spel. Daardoor begint de tweede helft ook een stuk later dan het 'gebruikelijke' 19.00 uur. Beide ploegen komen met de spelers die in de eerste helft ook speelden terug op het veld.

18.55

Niet alleen in Rotterdam kijken PSV-fans vol spanning toe

Wachten op privacy instellingen...
18.50

Rust

PSV gaat met een 0-1 achterstand naar de kleedkamer.

Wachten op privacy instellingen...
18.43

Afgekeurde goal Ajax

De problemen voor PSV leken kort voor rust een stuk groter te worden voor PSV. Davy Klaassen tikte de bal breed op Noussair Mazraoui. De verdediger werkte de bal met een dorge schuiver langs Yvon Mvogo in het doel. PSV leek op een 0-2 achterstand te komen, maar de VAR zorgde voor opluchting. Eerder in de aanval stond Dusan Tadic buitenspel. En dus gaat het Ajax-feestje niet door en blijft de achterstand minimaal.

18.39

Stervende zwaan

De laatste minuten is het spel niet hoogstaand. De wedstrijd ligt een paar minuten stil omdat Dusan Tadic - weer - op de grond ligt. Hij ging als een stervende zwaan naar de grond na een duel met Jordan Teze. Het tempo was voor dat moment al uit de wedstrijd.

18.33

PSV weer eens dreigend

Na een wat rustigere fase komt PSV eindelijk weer eens in de buurt van Ajax-doelman Maarten Stekelenburg. Philipp Max, die sowieso veel ruimte heeft aan de linkerflank, komt uiteindelijk net niet bij de bal. De hoekschop die volgt levert Cody Gakpo simpel in bij Stekelenburg.

18.26

Enorme kans Ajax

Daar was bijna de 0-2. PSV lijkt het na de openingstreffer even kwijt. Een hoge bal komt voor de voeten van Brian Brobbey. Voor de jonge aanvaller stuitert de bal net te hoog, waardoor hij het net niet voor elkaar krijgt te scoren in het lege PSV-doel.

18.22

Doelpunt Ajax

Ryan Gravenberch maakt de openingstreffer. De Ajax-middenvelder kapt eerst Joey Veerman uit, om dat vervolgens ook bij Érick Gutiérrez te doen. Hij tikt de bal vervolgens langs Veerman naar Davy Klaassen. Hij krijgt de bal terug en passeert ook de laatste PSV-middenvelder, Ibrahim Sangaré. Van afstand laat hij Yvon Mvogo vervolgens kansloos met een schot van afstand: 0-1.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
18.19

Dusan Tadic gaat voor strafschop

Dusan Tadic gaat naar de grond in het strafschopgebied. Scheidsrechter Danny Makkelie is resoluut, hij wuift het weg. Zodra de bal buiten de lijnen is, stormen de Ajacieden richting de arbiter. De VAR heeft naar de beelden gekeken, maar is ook snel klaar. Geen strafschop.

18.17

Onvriendelijk

De eerste gele kaart van de wedstrijd is voor Lisandro Martinez. De Argentijn, die al meerdere overtredingen heeft gemaakt, maait Mario Götze onderuit. Veel PSV'ers rennen meteen naar de plek van de overtreding, om duidelijk te maken dat ze vinden dat Ajax te hard speelt.

18.13

Eerste kans voor Ajax

Voor het eerst kijken de PSV-supporters even angstig naar het veld. Steven Berghuis met een goede voorzet. Maar de bal gaat uiteindelijk niet richting het doel, waardoor iedereen weer opgelucht adem kan halen.

Wachten op privacy instellingen...
18.10

PSV-fans juichen heel even

Eran Zahavi staat oog in oog met Maarten Stekelenburg. De spits van PSV scoort en spelers en fans juichen. Maar de vreugde is van korte duur. De vlag gaat de lucht in, Zahavi stond buitenspel.

18.06

Sterke start PSV

De ploeg van trainer Roger Schmidt begint heel sterk aan de wedstrijd. In de openingsminuten speelt het spel zich volledig af op de helft van Ajax. Via Mauro Junior, die het strafschopgebied in dribbelt, en een hoekschop is PSV dreigend. Grote kansen zijn er nog niet.

18.03

Eerste PSV-poging

De bal komt voor de voeten van Cody Gakpo. Van net buiten het strafschopgebied kan hij het doel van Ajax onder vuur nemen. Het is uiteindelijk niet meer dan een schotje, waar Maarten Stekelenburg geen moeite mee heeft.

18.00

Er is afgetrapt

In De Kuip heeft Brian Brobbey de wedstrijd in gang gebracht. De supporters in het stadion zien er nog niet veel van. Niet door de zon, maar door de rook die door alle fakkels in het stadion hangt.

17.57

Flink wat fakkels en de bijbehorende rook vanuit het vak van de supporters van PSV

Wachten op privacy instellingen...
17.47

De warming-up is klaar, de spanning stijgt

Wachten op privacy instellingen...
17.45

'We zijn zo fit als mogelijk'

Voor de wedstrijd was er het gebruikelijke interview van ESPN met de trainers van beide ploegen. Schmidt ging in op de fitheid van zijn ploeg. "We zijn erg gemotiveerd en in goede vorm. Alle spelers kunnen wat extra energie gebruiken, maar we zijn zo fit als mogelijk. We zijn niet moe, we zijn oké. We zullen zien of aan het einde van de wedstrijd nog fris zijn", zei de Duitse oefenmeester.

17.30

Aan de steun in het stadion voor de wedstrijd zal het in ieder geval niet liggen vandaag

Wachten op privacy instellingen...
17.23

De spelers van PSV zijn op het veld voor de warming-up

In de brandende zon zijn de spelers van PSV begonnen aan de warming-up voor de wedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers stonden al een paar minuten langer op de grasmat in De Kuip.

Wachten op privacy instellingen...
17.05

De aankomst van een deel van de 17.500 PSV-supporters in beeld, vanuit Eindhoven tot Friesland

16.59

Deze elf gaan het doen voor PSV, verrassing bij Ajax

Trainer Roger Schmidt heeft geen verrassingen in zijn basisploeg staan. De elf spelers die donderdag aan de aftrap stonden tegen Leicester City beginnen ook aan de wedstrijd tegen Ajax. Er was hoop dat Noni Madueke bij de selectie zou zitten, maar de Engelsman is nog niet fit genoeg en ontbreekt.

Wachten op privacy instellingen...

Bij Ajax wel een opvallende naam in de basisploeg. De verdediging van PSV krijgt vanaf het begin te maken met Brian Brobbey, die speelt in plaats van Sebastian Haller. Maarten Stekelenburg keept, hij keert na lange afwezigheid door een blessure terug op het veld en vervangt André Onana.

16.52

Ierse zanger Stephen Cooper is een nieuwe legende voor de PSV-aanhang

Wachten op privacy instellingen...
16.50

De bus met PSV-spelers is gearriveerd

Wachten op privacy instellingen...
16.47

Politie treedt op tegen PSV-suporters bij de Kuip

Vanuit een bus met PSV-supporters werd vuurwerk gegooid naar een politiebusje. De politie te paard voerde daarna enkele charges uit tegen de supporters. Daarna keerde de rust terug.

PSV en Ajax treffen elkaar zondag vanaf 18.00 uur in een uitverkochte Kuip voor de bekerfinale. In het stadion worden een kleine 50.000 toeschouwers verwacht. Rond het stadion zijn veel politiemensen aanwezig.

16.34

Sangaré wordt vast bezongen

Wachten op privacy instellingen...
16.30

Samen naar de bekerfinale

Foto: MaRic Media
Foto: MaRic Media
Foto: MaRic Media
Foto: MaRic Media
16.19

Op het fanplein in Rotterdam wordt het ook steeds gezelliger

Wachten op privacy instellingen...
16.13

Ook het Stratumseind loopt vol met PSV-fans

Op het Stratumseind in Eindhoven kleurt het rood-wit van fans die in afwachting zijn van de wedstrijd.

Het Stratumseind kleur rood-wit (foto: Jan Waalen)
Het Stratumseind kleur rood-wit (foto: Jan Waalen)
16.08

Steeds drukker bij het stadion in Rotterdam

Met nog minder dan twee uur voor de aftrap, wordt het steeds drukker bij de Kuip.

Grote stroom bezoekers richting het stadion (MaricMedia)
Grote stroom bezoekers richting het stadion (MaricMedia)
Grote stroom bezoekers richting het stadion (MaricMedia)
Grote stroom bezoekers richting het stadion (MaricMedia)
15.38

Bussen vol supporters nog onderweg

Rijkswaterstaat spotte een grote groep fans onderweg naar de bekerfinale. Ze reden over de A16 bij Zwijndrecht.

Wachten op privacy instellingen...
15.07

PSV-supporters wachten bij de Kuip

PSV-supporters bij de Kuip (foto: MaricMedia)
PSV-supporters bij de Kuip (foto: MaricMedia)
14.59

De PSV-bussen komen aan bij het stadion

Wachten op privacy instellingen...
14.12

Luchtsteun voor PSV

13.58

Vol vertrouwen richting Rotterdam

Wachten op privacy instellingen...
13.27

PSV-supporters optimistisch over bekerfinale

PSV-fans vertrouwen in een goede afloop van de bekerfinale zondagavond. Dat bleek bij vertrek naar Rotterdam.

12.52

De eerste 30 bussen zijn vertrokken vanaf het Philips Stadion

De supporters die in de volgende bussen mogen instappen wachten achter de hekken op hun beurt.

Wachten op privacy instellingen...
12.41

In de bus op weg naar de Kuip

Wachten op privacy instellingen...
12.35

PSV-supporters stappen bij het stadion in zo'n 150 bussen voor de bekerfinale in Rotterdam

Wachten op privacy instellingen...
12.34

Supporters verzamelen zich bij het Phililps Stadion

Wachten op privacy instellingen...
12.30

Vliegtuig met support voor PSV

Boven het Philipsstadion cirkelt een vliegtuigje met support
Boven het Philipsstadion cirkelt een vliegtuigje met support
12.16

Livestream op de website en op tv

Omroep Brabant zendt om 13.02 live uit vanaf het Philips Stadion in Eindhoven. Hier verzamelen PSV-supporters zich om in bussen naar Rotterdam te worden gebracht. De stream is te volgen op onze site, app en televisie. In totaal mogen er 17.500 PSV-fans in stadion De Kuip. Er mogen net zoveel Ajax-fans naar binnen.

12.00

De laatste finale

In 2013 stond PSV voor het laatst in de finale, toen verloor de ploeg van AZ. De laatste toernooiwinst dateert uit 2012, dat is inmiddels tien jaar geleden. Nog een treurige statistiek is dat PSV en Ajax drie keer eerder in de KNVB-finale tegenover elkaar stonden. PSV verloor ze alle drie.

11.57

Eindhovense fans zitten er klaar voor

Hoe ze de komende uren doorkomen is duidelijk, de zenuwen moeten in bedwang gehouden worden. Deze PSV-fans zitten er klaar voor in Eindhoven.

Wachten op privacy instellingen...
11.55

Viermaal is scheepsrecht

PSV kan voor de tiende keer in de geschiedenis de beker winnen, na drie eerdere nederlagen tegen Ajax.

LEES OOK: PSV wil in bekerfinale tegen Ajax breken met traditie

11.45

Gitarist Stephen Cooper maakt zich onsterfelijk bij PSV-aanhang

Een maand geleden was hij de held toen PSV in Kopenhagen voetbalde, nu mag de Ierse PSV-fan voor 17.500 man optreden ophet fanplein voorafgaand aan de bekerfinale. Toen zag dat er in Kopenhagen zo uit:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!