Liveblog

112-nieuws: 3 gewonden bij ongeval in Erp • Chauffeur botst tegen boom

8 februari 2023 om 14:09 • Aangepast 9 maart 2023 om 01:14
nl
In dit liveblog hielden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

19.25

Treinverkeer van Eindhoven naar Venlo ligt plat

Het treinverkeer van Eindhoven naar Venlo lag vanaf half acht vanavond stil na een aanrijding. De NS meldde een half uur later dat rond acht uur de eerste treinen weer gingen rijden.

16.35

Automobilist botst op boom in Roosendaal

Op de Westelijke Havendijk in Roosendaal is woensdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder met zijn auto in botsing met een boom aan de andere kant van de weg. Meerdere hulpdiensten waaronder een ambulance en twee brandweervoertuigen kwamen hulp bieden. De bestuurder moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Vanwege het ongeluk was een gedeelte van de Westelijke Havendijk enige tijd afgesloten voor het verkeer.

15.45

Frontale aanrijding in Erp

Op het Hurkske in Erp zijn bij een frontale aanrijding twee inzittenden gewond geraakt. Een derde slachtoffer raakte zwaargewond. De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen naar de plek van het ongeval om eerste hulp te verlenen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het het ongeval. De weg ging tijdelijk dicht.

15.07

Chauffeur aangehouden wegens drank- en drugsgebruik

Gisteravond is op de A50 bij Eindhoven een ongeluk gebeurd. Een van de betrokken bestuurders testte positief op alcohol en drugs. Hij is aangehouden. Op het politiebureau is bloed afgenomen voor een bloedproef. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Een auto raakte zwaar beschadigd.

Wachten op privacy instellingen...
14.07

Dronken man kruipt achter stuur

Op het Zuringhof in Tilburg is een 36-jarige Rotterdammer betrapt op autorijden onder invloed. Hij blies 1185 ugl. Dat is ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid. Hij had ook niet het juiste rijbewijs.

Wachten op privacy instellingen...
14.00

Onder invloed zonder rijbewijs op snorfiets

De politie zag gisteravond over de Hoge Ham in Dongen een man op een snorfiets rijden zonder helm. Het was een 21-jarige man uit Oosterhout. Toen agenten hem staande hielden, bleek dat hij geen rijbewijs had. Dit was niet de eerste keer dat hij was betrapt op rijden zonder rijbewijs. De man testte volgens de politie daarnaast positief op 'zowat alle te testen soorten drugs'. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

De man testte positief op meerdere soorten drugs (foto: Politie).
De man testte positief op meerdere soorten drugs (foto: Politie).
13.48

Drones in beslag genomen

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren bij Woensdrecht een drone in beslag genomen. Een 53-jarige man vloog met zijn drone in een gebied vlakbij de vliegbasis. Toen hij staande werd gehouden, vlogen de drone en een chinook helikopter op dezelfde hoogte in dat gebied. Dat leverde volgens de Koninklijke Marechaussee een gevaarlijke situatie op.

Een paar dagen eerder, op 2 februari, vloog een 33-jarige man ook al met zijn drone in de buurt van vliegbasis Woensdrecht. Ook zijn SD-kaart is in beslag genomen. De Marechaussee in Hoogerheide doet onderzoek.

LEES OOK: Drone veroorzaakt gevaarlijke situatie bij vliegbasis

10.50

Fietser aangereden

Op een oversteekplaats op de Academiesingel in Breda is vanochtend een fietser aangereden door een automobilist. De fietser is gewond geraakt en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
09.14

Ongeluk op A58

Op de A58 van Eindhoven naar Breda is een ongeluk gebeurd. Twee rijstroken waren dicht, wat leidde tot veertig minuten vertraging. Rond vijf voor half tien is de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
08.28

Man breekt in bij politiebureau en vernielt auto

Agenten zagen vannacht bij het politiebureau in Breda dat een vreemde man op het binnenterrein stond. Hij had twee zaklampen en een heggenschaar vast. Van een van de politieauto's die op het terrein stond, had hij de ruit ingeslagen. De man is aangehouden.

LEES OOK: Man breekt in bij politiebureau en vernielt autoruit

07.42

Dief gezocht

De politie is op zoek naar een man die in een supermarkt in Veldhoven een portemonnee heeft gestolen. Een foto van de dief is op Facebook geplaatst. Zijn gezicht is onherkenbaar gemaakt. "Mocht de persoon zich niet binnen twee weken melden dan worden de beelden herkenbaar gedeeld op social media", meldt de politie.

03.32

Onbekende substantie in sloot Vught

Aan de Grobbendonksekooiweg in het buitengebied van Vught is afgelopen nacht een onbekende substantie ontdekt in een sloot langs de weg en de berm. Deze substantie lag over een afstand van zo'n honderd meter. Na onderzoek blijkt dat het gaat om een soort poeder. Welk poeder is nog niet duidelijk. De brandweer heeft het waterschap ingeschakeld.

00.37

Vermiste man (83) terecht

De 83-jarige man die sinds gisteravond werd vermist in Someren is terecht. Dat maakte Burgernet rond halfeen 's nachts bekend. De man was twee uur eerder voor het laatst gezien bij woonzorgcentrum Sonnehove. Waar de man sindsdien verbleef, is niet bekendgemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!