Politie lost schietpartij Badda-Bing op

TILBURG - De gewelddadige vecht- en schietpartij bij seksclub Badda-Bing, ruim anderhalf jaar geleden bij Hulten, is opgelost. In Parijs zijn vier verdachten zijn opgepakt. Het gaat om vier mannen met de Franse nationaliteit van rond de 30 jaar oud.
De verdachten bekennen dat ze iets met het misdrijf te maken hebben. Op zaterdag 4 november 2006 kregen de verdachten het aan de stok met drie mannen uit Tilburg en Oss. Dat gebeurde op de parkeerplaats voor de Hultense seksclub. Een van de Tilburgers (32) raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en overleed een week later in het ziekenhuis. De andere man uit Tilburg liep een schotwond op. De man uit Oss had lichte verwondingen.

Bewakingscamera's
Over een motief is niks bekend. De verdachten zijn op de bewuste avond gefilmd door de bewakingscamera's toen ze binnen waren. De beelden werden later in opsporingsprogramma's getoond. Dankzij een reeks tips, waaronder ook anonieme, kwam de politie een stuk verder in de zaak. Het spoor leidde naar Parijs. Daar kon de Franse politie vier mannen arresteren. Of ze worden uitgeleverd of in hun eigen land worden berecht is nog niet beslist. Ze zitten voorlopig vast. Het Tilburgse slachtoffer liet een zoon van acht jaar oud en een vrouw na.