Theo Maassen start actie voor kinderen in Congo

EINDHOVEN - Met de actie ‘Cabaretiers voor Congo’ is een spontane actie geboren op initiatief van Theo Maassen uit Eindhoven. Doel van de actie is om met zoveel mogelijk cabaretiers geld bij elkaar te spelen voor de kinderen die op de vlucht zijn in Oost-Congo.

Theo Maassen speelt op zaterdag 29 november daarom geheel belangeloos een extra voorstelling in Parktheater Eindhoven. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de kinderen van Congo. De cabaretiers die meedoen, spelen allemaal een late night special of matineevoorstelling van hun show, waarvan de opbrengsten naar de kinderen in Congo gaan.

Naast Theo Maassen hebben Freek de Jonge en Jan Jaap van der Wal zich al spontaan bij de actie aangesloten. Ook de opbrengst van de nieuwe kerst cd van Freek de Jonge is voor deze actie. In het nieuwe jaar zal Theo Maassen het bijeengebrachte geld overdragen aan nader te kiezen hulporganisaties voor Congo.  

Parktheater

Het Parktheater Eindhoven is enthousiast over het initiatief van Theo Maassen en heeft een gironummer geopend waarop het door de cabaretiers verzamelde geld gestort kan worden. Verder heeft het theater aangegeven zich op zaterdag 29 november belangeloos voor deze actie in te zullen zetten.

De extra voorstelling van Theo Maassen begint zaterdag 29 november om 14.30 uur. De entreeprijs is 25,00 euro. De kaarten zijn al te koop en zijn alleen verkrijgbaar via de site www.parktheater.nl.  Telefonisch reserveren niet mogelijk.  

Deel dit artikel: