De Kok bekende van politie en justitie

TILBURG - Marco de Kok, de vermoedelijke moordenaar van de 22-jarige Kelly Balmaakers uit Made is een bekende van politie en justitie. Zo zou hij op 11 juni vorig jaar 50.000 euro hebben gestolen van zijn voormalige werkgever, een speelautomatenbedrijf in Breda.
Met een valse sleutel kreeg hij toegang tot de plaats waar het geld lag. Voor deze diefstal moet hij eigenlijk volgende dinsdag voor de rechter verschijnen. Dat bevestigden justitie en de rechtbank tegenover Omroep Brabant. Of er nog meer op het strafblad van de verdachte staat, wil justitie niet zeggen.

De 22-jarige Kelly Balmaakers werd vorige week woensdag dood gevonden in hotel Mercure in Tilburg. Uit onderzoek bleek dat ze is doodgeschoten. De politie is nog steeds op zoek naar de 40-jarige Marco de Kok uit Baarle-Hertog.

Woensdagavond werd op de landelijke en regionale televisie een foto van de moordverdachte getoond in een speciaal opsporingsbericht. Bij de politie zijn tot nu toe enkele tientallen tips binnengekomen. De politie wil niet zeggen waar de tips over gaan.
Meer over dit onderwerp:
marco de kok kelly balmaakers tips