Jim Bakkum komt toevallig langs bij Cindy

EINDHOVEN - Cindy de Koning heeft Jim Bakkum op audientie. De blonde zanger/musicalster komt bij Cindy vertellen over zijn nieuwe nummer 'Door Jou' en over zijn 'pop met een randje'.

Jim Bakkum breekt op vijftienjarige leeftijd door bij het grote publiek als hij in 2003 meedoet aan de allereerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht ‘Idols’. Een recordaantal van 5,5 miljoen kijkers ziet hoe hij in de finale als tweede eindigt.

Bioscoopfilms
Ook als acteur timmert Jim Bakkum aan de weg. Hij acteert in twee politieseries, met een gastrol in ‘Baantjer’ en een vaste rol in ‘Boks’. Ook is hij betrokken bij de bioscoopfilms ‘Snowfever’, ‘Afblijven’ en ‘Asterix en de Vikingen’ waar hij de hoofdrol inspreekt.

Dansen
Naast acteren en zingen, is Jim ook nog eens soepel in de heupen. In 2005 wint hij het succesvolle tv-programma ‘Dancing With The Stars’. Aangezien zingen zijn grootste passie blijft, maakt Jim, geïnspireerd door zijn danssucces, een cd met de toepasselijke titel “Dance With Me”.

Musicals
V&V Entertainment (het bedrijf van Albert Verlinde) ziet in Jim ook nog een musicalster. Hij wordt door het musical-productiebedrijf benaderd om de mannelijke hoofdrol in de musical ‘Grease’ te spelen. Meer dan 250.000 zien in één seizoen deze musical.

Door het musicalsucces gaat Jim ook op voor de hoofdrol in de ‘Fame’. In de aanloop daar naartoe presenteert hij bij RTL4 het programma ‘De weg naar Fame’. In het najaar van 2009 zal Jim te zien zijn in de musical ‘Hairspray’.


Jim was toch in de buurt en Cindy wilde alles weten van zijn nieuwe nieuwe nummer.