Navarone wint laatste podiumplek op Paaspop

SCHIJNDEL - De band Navarone heeft de laatste podiumplek op Paaspop veroverd. Het crossmediale podium Next Best Band gaf onbekende bands de kans om een Festival Spot op Paaspop te verdienen.
Dit keer was het niet aan de programmeurs van het festival, maar aan de fans van Next Best Band om te bepalen welke band de felbegeerde plek kreeg.
In de eerste ronde werden de bands Fahrenheit Twins, The 101’s en Navarone uit 350 bands gekozen om kans te maken op de Festival Spot. Daarna werd er met die bands een videoclip gemaakt van een ‘uniek optreden op een unieke plek’.
Op basis van deze video’s stemden de bezoekers van Nextbestband.nl dat Navarone de festivalweide in Schijndel mocht betreden. Navarone bestaat uit vijf mannen en komt voort uit de aarde waar ooit bands als Led Zeppelin, The Black Crowes, Aerosmith en Pearl Jam ontstonden. Navarone is nog maar een jaar bezig, maar nu al bezig aan een grote opmars. Zo waren zij vorige week bij 3FM te horen waar zij ‘Indecent Proposals’ uitvoerden voor Rob Stenders.
De eindstand:
1. Navarone: 94.103
2. The 101's: 71.977
3. Fahrenheit Twins: 48.303
Meer over dit onderwerp:
paaspop navarone next best band