Raoul Cartens

Raoul Cartens

Redacteur / Verslaggever Economie

Bij Omroep Brabant werkzaam als
Sinds 2003 werkt Raoul als economieredacteur bij Omroep Brabant. Als eenmansredactie is hij voor radio, televisie en internet belast met al het bedrijven- en vakbondsnieuws. Zeg maar van Philip Morris in Bergen op Zoom tot en met Philips in Eindhoven. Een behoorlijk zware portefeuille omdat Brabant economisch de belangrijkste provincie van Nederland is.

Voor Omroep Brabant
Raoul is op 9 juni 1969 geboren in Bergen op Zoom. Na de havo op de Roncalli Scholengemeenschap in de Scheldestad studeerde hij journalistiek aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg. Na zijn afstuderen op het medium radio werkte hij eerst als freelance verslaggever voor de NOS, VARA en VPRO. In 1993 ging hij als freelancer aan de slag bij Omroep Brabant. De eerste jaren werkte hij vooral voor de West-Brabantse redactie, als correspondent Bergen op Zoom, algemeen verslaggever, bureauredacteur en radiopresentator.

Waarom Omroep Brabant?
Nieuws gemaakt over en door Brabanders.

Het gevoel van hier
Thuis.

In mijn vrije tijd
Hardlopen en motorrijden.

Wil je reageren of heb je (economisch) nieuws voor Raoul? Mail hem op raoul.cartens@omroepbrabant.nl of volg hem op Twitter.

Artikelen van Raoul Cartens

1371 resultaten