Gabrina Kikkert

Gabrina Kikkert

Uitvoerend producent

Bij Omroep Brabant werkzaam als Uitvoerend producent is de verbindende schakel tussen evenementen in Brabant en de omroep. Inmiddels hebben we er meer dan 50 in ons portfolio. Daar doen we zelf verslag van op web, radio en tv of we hebben er een samenwerkingsverband mee. Van Extrema tot carnaval en van de Opera tot de Tilburgse Kermis. Elk jaar beloven we onszelf dat we het rustiger aan gaan doen, maar er komen steeds nieuwe bij.

Voor Omroep Brabant 1986-1989 TROS TV, omroepster. 1989-1996 Omroep Brabant Radio deejay en geluidstechnicus, presentator/redacteur diverse programma’s. 1996-2000 TV8 Brabant nieuwslezer, redacteur, programmamaker. 2000-2010 Omroep Brabant TV, nieuwslezer, (eind)redacteur, coach, dagchef. 2010-heden Omroep Brabant redacteur evenementen.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Ik kom binnen om mijn eerste Van Harte (felicitatieprogramma op de radio) te gaan presenteren op een mooie zomerse zaterdag in 1989.

Waarom Omroep Brabant? Omdat wij zijn waar zij zijn, en verbinden. Bij ons komen oost en west samen, van verdriet tot opperste feeststemming, wij zijn erbij.

Het gevoel van hier Brabant is mijn thuis sinds mijn zesde. Ik woon er, ik leef er. Brabant is de provincie waar we niet zeuren maar dóén, waar iedereen elkaar kent en waar het leven goed is.

In mijn vrije tijd Thuis, al klussend en genietend van een huis vol mensen die mijn leven zijn komen binnenwaaien. Of wandelend met de honden, of op een (jazz)festival met mijn lief…