Gaby Zuidema - Omroep Brabant
Gaby Zuidema

Gaby Zuidema

Lid Regionale Mediaraad

Naast Omroep Brabant In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een drietal ondernemingen waarvan Emergenz B.V. de grootste is. Alle bedrijven zijn landelijke private organisaties, met het hoofdkantoor in Eindhoven, die zich sterk maken voor de zorg en welzijn van particulieren, medewerkers en organisaties. Denk hierbij aan het voorkomen of beperken van psychisch verzuim door o.a. coaching, bedrijfsmaatschappelijk werk, trauma-opvang, nazorg en vertrouwenspersoon.

Daarnaast ben ik actief als bestuurslid bij FemmeNet Eindhoven, een vrouwelijke ondernemersvereniging en sluit ik incidenteel aan bij andere netwerkorganisaties in het Brabantse. In mijn werk en dagelijkse leven staat ‘verbinden vanuit authenticiteit’ centraal.

Waarom Omroep Brabant? Mijn hele jeugd heb ik in Geldrop gewoond. Ook mijn studietijd heb ik in de regio Eindhoven doorgebracht. Inmiddels woon ik al 16 jaar met mijn man in Son en Breugel. We maakten regelmatig reizen over de hele wereld. Dat was mooi en leerzaam. Maar het was altijd weer fijn om in Brabant thuis te komen. Dit geldt tevens ook voor het werk. We reizen door heel Nederland, maar in Brabant voel ik me echt thuis.

Ik ben benaderd om zitting te nemen in de regionale mediaraad, voor mij een onbekende wereld. Maar na mij verdiept te hebben in de regionale mediaraad, is mijn interesse en enthousiasme alleen maar groter geworden en draag ik graag een steentje bij aan het nog beter verbinden tussen de Brabander en Oproep Brabant.