Paul Post

Paul Post

Regioverslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Regioverslaggever regio ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Haaren en Vught

Waarom Omroep Brabant? Waarom niet? Omdat je kan kiezen wat je wel en wat je niet uit je buurt wil weten, zien, horen of lezen (doe ik ook).

Contact Bel of stuur een WhatsApp naar 040-2949492. Mail naar [email protected]

Artikelen van Paul Post

Jeroen Thijssen uit Den Bosch schreef 'Brabants Boek Present 2020' met inkt en kroontjespen

Wie tussen 5 en 13 september in een Brabantse boekenzaak voor minstens 12,50 euro aan boeken koopt, krijgt gratis het boek 'De terugkeer' van de Bossche schrijver Jeroen Thijssen. "Een familietragedie in 96 bladzijden over een man die na 25 jaar terugkeert naar zijn familie in Brabant," aldus de schrijver. Met een oplage van 15.000 boeken die gratis worden uitgedeeld kijkt hij uit naar de actieweek, die zaterdag begint.

Jeroen Thijssen schreef 'De terugkeer'.

Zo ziet landgoed Haarendael er een jaar na de verwoestende brand uit, bekijk dronebeelden

Het is deze week precies een jaar geleden dat landgoed Haarendael bij Haaren compleet werd verwoest door een brand. Op de karakteristieke plek waar onder meer Peerke Donders tot priester werd opgeleid en tijdens de Tweede Wereldoorlog verzetsstrijders gevangen werden gehouden, staan nu de restanten van de gebouwen te wachten op sloop of renovatie. Bekijk de dronebeelden van het historisch landgoed dat na de brand veranderde in een ruïne.

Op de plek waar het landgoed stond, kan in de toekomst mogelijk gewoond en gerecreëerd worden.

Oeteldonk begrijpt wel dat D'n Elfde van d'n Elfde niet doorgaat: 'Dan maar een jaartje overslaan'

Het bericht van de Oeteldonksche Club om dit jaar hun festiviteiten om D'n Elfde van d'n Elfde dit jaar te schrappen verraste bijna niemand. Maar hier en daar klinkt wel teleurstelling. Want 11-11 wordt in Oeteldonk gezien als de de officiële opening van het carnavalsseizoen en trekt de laatste jaren vele duizenden carnavalsvierders naar de Parade. Vanwege corona is dat nu niet te doen en dus is er nu al een streep door gezet.

Begrip voor schrappen 11-11 in Oeteldonk