Marrie Meeuwsen

Marrie Meeuwsen

Redacteur / Verslaggever

Redacteur / Verslaggever

Van toen naar Omroep Brabant

Ik ben vanuit mijn stage op de sportredactie blijven hangen bij Omroep Brabant. Door al dat werken bij de omroepliep het afstuderen wel wat vertraging op, maar dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Voor mijn tijd bij Omroep Brabant heb ik heel wat bijbaantjes gehad van de horeca tot telefoniste van de deeltaxi en een bank. Ik heb ook nog bij de lokale omroep in Breda gewerkt voor een wekelijks actualiteitenprogramma op de radio.

Bij Omroep Brabant werkzaam als

Ik ben op veel verschillende plekken in het bedrijf te vinden. Als verslaggever bij de radio en redacteur bij de televisie- en bureauredactie. Ik werk zowel op de redactie in Breda als in Son.

Het gevoel van hier

Ik hou van Brabant, omdat het een provincie is waar altijd wel wat te doen is. Het is een grote provincie, maar je bent nooit echt heel ver weg van een grotere stad. Verder hou ik van het bourgondische van Brabant en haar Brabanders, de zachte G, de mooie natuur, carnaval en natuurlijk heel cliché: de gezelligheid.

Waarom Omroep Brabant

Als je snel wilt weten wat er allemaal speelt in onze provincie of in jouw stad, zou ik zeker afstemmen op onze nieuwskanalen!

In mijn vrije tijd ben ik te vinden….

Ik hou erg van muziek maken, ik speel al sinds mijn achtste het mooiste blaasinstrument dat er is: de trompet. Tijdens mijn puberteit twijfelde ik daar zelf nog wel aan hoor. Ik vond het absoluut niet cool om als meisje trompet te spelen. Het puberbrein he ;) Nu jaren later ben ik blij dat ik niet gestopt ben. Via de muziek heb ik namelijk mijn vriend leren kennen en veel vrienden opgedaan. Op dit moment speel ik bij de Nassau Harmonie in Breda en bij Blaaskapel Toeternietoe Breda. Typisch Brabantse hobby’s dus!

Artikelen van Marrie Meeuwsen

1725 resultaten