Marrie Meeuwsen

Marrie Meeuwsen

Redacteur / Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als
Ik ben op veel verschillende plekken in het bedrijf te vinden. Als verslaggever bij de radio en redacteur bij de televisie- en bureauredactie. Ik werk zowel op de redactie in Breda als in Son.

Voor Omroep Brabant
Ik ben vanuit mijn stage op de sportredactie blijven hangen bij Omroep Brabant. Door al dat werken bij de omroep liep het afstuderen wel wat vertraging op, maar dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Voor mijn tijd bij Omroep Brabant heb ik heel wat bijbaantjes gehad van de horeca tot telefoniste van de deeltaxi en een bank. Ik heb ook nog bij de lokale omroep in Breda gewerkt voor een wekelijks actualiteitenprogramma op de radio.

Waarom Omroep Brabant?
Als je snel wilt weten wat er allemaal speelt in onze provincie of in jouw stad, zou ik zeker afstemmen op onze nieuwskanalen!

Het gevoel van hier
Ik hou van Brabant, omdat het een provincie is waar altijd wel wat te doen is. Het is een grote provincie, maar je bent nooit echt heel ver weg van een grotere stad. Verder hou ik van het bourgondische van Brabant en haar Brabanders, de zachte G, de mooie natuur, carnaval en natuurlijk heel cliché: de gezelligheid.

In mijn vrije tijd
Ik hou erg van muziek maken, ik speel al sinds mijn achtste het mooiste blaasinstrument dat er is: de trompet. Tijdens mijn puberteit twijfelde ik daar zelf nog wel aan hoor. Ik vond het absoluut niet cool om als meisje trompet te spelen. Het puberbrein, hè! Nu jaren later ben ik blij dat ik niet gestopt ben. Via de muziek heb ik namelijk mijn vriend leren kennen en veel vrienden opgedaan. Op dit moment speel ik bij de Nassau Harmonie in Breda en bij Blaaskapel Toeternietoe Breda. Typisch Brabantse hobby's dus!

Artikelen van Marrie Meeuwsen

1800 resultaten