Tonnie Vossen

Tonnie Vossen

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Redacteur/ verslaggever rtvi.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant De allereerste (radio-)uitzending van Omroep Brabant vanaf de Heggeranklaan in Eindhoven met de stem van Trudy van Rijswijk.

Waarom Omroep Brabant? Als je mee wil kunnen praten over wat er in jouw regio gebeurt kun je niet buiten het nieuws van Omroep Brabant.

Het gevoel van hier Het nieuws dicht bij huis.

In mijn vrije tijd Filmhuis, jazzcafe, restaurant, cultuurfestival, bos, hei en strand of in mijn eigen Eindhovense volksbuurtje.

Artikelen van Tonnie Vossen

Drietal zou meisje (15) tot orale seks hebben gedwongen: celstraf geëist

Drie mannen die mee zouden hebben gedaan aan de groepsverkrachting van een meisje (destijds 15) in Den Bosch, moeten drieënhalf jaar de cel in als het aan justitie ligt. De verkrachting vond plaats in september 2018. Volgens het OM werd het meisje gedwongen om de jongens oraal te bevredigen. Hun DNA werd aangetroffen op haar kleding en op haar lichaam. De DNA-sporen wijzen volgens forensisch onderzoek op in totaal acht verdachten.

De rechtbank in Den Bosch (archieffoto: Karin Kamp).

Marijn was stagiair in het ziekenhuis, door corona moest hij vol aan de bak

Marijn (20) is ondanks zijn jonge leeftijd een ‘ervaren rot’ in de teststraat. Zijn verpleegkunde stage in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven was op de helft toen de coronacrisis oplaaide. “Ineens was iedereen in het ziekenhuis nodig voor coronapatiënten. Mijn begeleiders op de afdeling interne geneeskunde ook.” Voor al het personeel werd het ineens zo druk dat er niet meer genoeg tijd en aandacht was voor de begeleiding van stagiairs.

Marijn Franse moest zijn stage stopzetten (foto: Karin Kamp).