Tonnie Vossen

Tonnie Vossen

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Redacteur/ verslaggever rtvi.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant De allereerste (radio-)uitzending van Omroep Brabant vanaf de Heggeranklaan in Eindhoven met de stem van Trudy van Rijswijk.

Waarom Omroep Brabant? Als je mee wil kunnen praten over wat er in jouw regio gebeurt kun je niet buiten het nieuws van Omroep Brabant.

Het gevoel van hier Het nieuws dicht bij huis.

In mijn vrije tijd Filmhuis, jazzcafe, restaurant, cultuurfestival, bos, hei en strand of in mijn eigen Eindhovense volksbuurtje.

Artikelen van Tonnie Vossen

Terheijden zwaait met veel bombarie kroegbaas 'Edje' uit

"Ik weet even niet wat ik moet zeggen." Edwin Lievens (43) zit normaal gesproken niet snel met zijn mond vol tanden. De kroegbaas uit Terheijden – 'Edje' voor zijn stamgasten- had net voor de laatste keer de sleutel omgedraaid van zijn café 't Barreke toen hij zich afvroeg wat dat gerommel voor de deur was. Eenmaal buiten bekeek hij totaal verbouwereerd hoe zijn vrienden in korte tijd een feestlocatie van de Molenstraat hadden gemaakt: compleet met spandoeken, barkruk en een stevige geluidsinstallatie. En toen moest het mooiste nog komen.

Kroegbaas Edwin voor de laatste keer in zijn café (foto: Tonnie Vossen).

Ook Villa Pardoes blijft voorlopig dicht: teleurstelling voor gezinnen met een ernstig ziek kind

Thomas en Mandy Bruijns zouden dit jaar met hun kinderen Kerstmis vieren in Villa Pardoes, een vakantiehuis voor gezinnen met een ernstig ziek kind in Kaatsheuvel. Daar keken ze erg naar uit, want vanwege de ziekte van hun zoontje Thijs zijn langere uitstapjes geen vanzelfsprekendheid voor het gezin uit Wouw. Maar corona trok er een streep door. Net als alle hotels blijft ook Villa Pardoes voorlopig dicht. "Een klein drama", zegt directeur Peter Persoon.

Thijs kijkt nu al uit naar een vakantie in Villa Pardoes.