17:29

Johan Vlemmix wordt kutkunstenaar: 'Vagina's zijn de basis van alles'

Baby in een vagina

EINDHOVEN - Johan Vlemmix heeft weer iets nieuws bedacht. De markante Eindhovenaar wordt kunstenaar en galeriehouder. Zijn fotokunst is 'vrij extreem', zoals hij het zelf zegt. Ja, je leest en ziet het goed. Johan Vlemmix wordt kutkunstenaar. "Elke vagina op de wereld is anders. Vagina's zijn de basis, ze zijn de scheppende factor van alles." Lees verder »

Roy Donders komt ook met huispakken voor mannen - TILBURG - Roy Donders komt nu ook met huispakken voor mannen. Maar de comfortabele mannencollectie heeft geen bling-blingdetails zoals bij de vrouwen, zegt de 23-jarige Stylist van het Zuiden.

TILBURG - Roy Donders komt nu ook met huispakken voor mannen. Maar de 'comfortabele mannencollectie' heeft geen bling-blingdetails zoals bij de vrouwen, zegt de 23-jarige Stylist van het Zuiden. Lees verder »

Zes Ilse DeLanges in één HAK appelmoesreclame - GIESSEN - Naturel Ilse, Country Ilse, Rock Ilse, Kleine Ilse en Pop Ilse zitten allemaal aan de appelmoes in de nieuwste reclame van HAK uit Giessen. De appelmoesfabrikant heeft niemand minder dan Ilse DeLange gestrikt voor de reclame en buit dat met zes Ilses in één reclame dan ook flink uit.

GIESSEN - Naturel Ilse, Country Ilse, Rock Ilse, Kleine Ilse en Pop Ilse zitten allemaal aan de appelmoes in de nieuwste reclame van HAK uit Giessen. De appelmoesfabrikant heeft niemand minder dan Ilse DeLange gestrikt voor de reclame en buit dat met zes Ilses in één reclame dan ook flink uit. Lees verder »

Auto actrice Elle van Rijn meerdere malen bekrast - UDEN - De auto van actrice Elle van Rijn uit Uden is in een paar weken tijd vier keer bekrast. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

UDEN - De auto van actrice Elle van Rijn uit Uden is in een paar weken tijd vier keer bekrast. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard. Lees verder »

Zus Rian opent kledingwinkel pal naast zaak Roy Donders in Tilburg - TILBURG - Stylist Roy Donders uit Tilburg breidt zijn winkelimperium flink uit. In het tweede seizoen van zijn realityserie Roy Donders: Meer dan stylist van het zuiden is te zien dat het oude winkelpand te klein is geworden. En ook zus Rian blijkt in de tussentijd niet stil te hebben gezeten: ze opent haar eigen kinderkledingwinkel pal naast broer Roy.

TILBURG - Stylist Roy Donders uit Tilburg breidt zijn winkelimperium flink uit. In het tweede seizoen van zijn realityserie 'Roy Donders: Meer dan stylist van het zuiden' is te zien dat het oude winkelpand te klein is geworden. En ook zus Rian blijkt in de tussentijd niet stil te hebben gezeten: ze opent haar eigen kinderkledingwinkel pal naast broer Roy. Lees verder »

Guus Meeuwis overhandigt Isabelle Amé debuutalbum ‘We Are Life’ - EINDHOVEN - Isabelle Amé uit Tilburg heeft woensdagmorgen uit handen van Guus Meeuwis het eerste exemplaar van haar debuutalbum ‘We Are Life’ ontvangen. Volgens Isabelle is Guus te spreken over het album. Zo noemde hij het een vrolijke CD en werd hij er lekker wakker van.

EINDHOVEN - Isabelle Amé uit Tilburg heeft woensdagmorgen uit handen van Guus Meeuwis het eerste exemplaar van haar debuutalbum ‘We Are Life’ ontvangen. Volgens Isabelle is Guus te spreken over het album. Zo noemde hij het een vrolijke CD en werd hij er lekker wakker van. Lees verder »

Olcay Gulsen lanceert opnieuw oranje WK jurkje: Supercool! - WAALWIJK - Olcay Gulsen uit Waalwijk heeft opnieuw met haar modeketen Supertrash speciaal voor het WK voetbal in Brazilië een jurkje ontworpen: de WK Superteam Dress.

WAALWIJK - Olcay Gulsen uit Waalwijk heeft opnieuw met haar modeketen Supertrash speciaal voor het WK voetbal in Brazilië een jurkje ontworpen: de WK 'Superteam' Dress. Lees verder »

Art Rooijakkers blijft gezicht Wie is de Mol? en verlengt contract bij AVROTROS - GELDROP - Art Rooijakkers heeft zijn contract met AVROTROS met twee jaar verlengd. Dat maakten de presentator uit Geldrop en de omroep dinsdag bekend. Rooijakkers zal de komende twee jaar het gezicht blijven van Wie is de Mol?. De presentator zegt met veel zin en nieuwsgierigheid uit te kijken naar de komende jaren bij de AVROTROS.

GELDROP - Art Rooijakkers heeft zijn contract met AVROTROS met twee jaar verlengd. Dat maakten de presentator uit Geldrop en de omroep dinsdag bekend. Rooijakkers zal de komende twee jaar het gezicht blijven van Wie is de Mol?. De presentator zegt met veel zin en nieuwsgierigheid uit te kijken naar de komende jaren bij de AVROTROS. Lees verder »

Best Kept Secret programma bijna compleet met nieuwe namen: I am Oak, Amatorski en The Haxan Cloak - HILVARENBEEK - Het programma van de tweede editie van Best Kept Secret is op drie bands na compleet. De organisatie maakte de laatste namen dinsdag bekend. Onder meer I am Oak en Amatorski zitten en dat rijtje. Op drie namen is het nog wachten, mede doordat de Amerikaanse band Warm Soda heeft afgezegd. Daar wordt nog vervanging voor gezocht.

HILVARENBEEK - Het programma van de tweede editie van Best Kept Secret is op drie bands na compleet. De organisatie maakte de laatste namen dinsdag bekend. Onder meer I am Oak en Amatorski zitten en dat rijtje. Op drie namen is het nog wachten, mede doordat de Amerikaanse band Warm Soda heeft afgezegd. Daar wordt nog vervanging voor gezocht. Lees verder »

Festival Brabant Open Air op losse schroeven: Poen is grote probleem - EINDHOVEN - Het is onduidelijk of er dit jaar een zesde editie komt van het festival Brabant Open Air. Volgens festivaldirecteur Marc Meeuwis is het moeilijk de financiering voor het Eindhovense festival rond te krijgen. Dat laat Meeuwis dinsdag weten.

EINDHOVEN - Het is onduidelijk of er dit jaar een zesde editie komt van het festival Brabant Open Air. Volgens festivaldirecteur Marc Meeuwis is het moeilijk de financiering voor het Eindhovense festival rond te krijgen. Dat laat Meeuwis dinsdag weten. Lees verder »

Flip Noorman wint Wim Sonneveldprijs 2014 voor programma Bellse Parese - AMSTERDAM - Flip Noorman uit Breda heeft maandag met zijn band de Wim Sonneveldprijs 2014 gewonnen voor het programma Bellse Parese. De prijs werd in het Amsterdamse DeLaMar Theater uitgereikt door juryvoorzitter Ruud Buurman.

AMSTERDAM - Flip Noorman uit Breda heeft maandag met zijn band de Wim Sonneveldprijs 2014 gewonnen voor het programma Bellse Parese. De prijs werd in het Amsterdamse DeLaMar Theater uitgereikt door juryvoorzitter Ruud Buurman. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3