Ook international Jasper Diefenbach naar Netwerk STV Tilburg

21 mei 2012 om 15:05
nl
Volleybalinternational Jasper Diefenbach speelt komend seizoen bij Netwerk STV in Tilburg. De middenaanvaller komt over van landskampioen Langhenkel in Doetinchem.
Geschreven door

"Jasper is al jaren één van de beste midspelers in de Nederlandse competitie", vertelt technisch manager Mark Sterken van Netwerk STV. "Hij brengt veel ervaring met zich mee." Diefenbach speelde eerder in Dordrecht bij Expalvo, bij HvA in Amsterdam en bij het Apeldoornse Dynamo.
Gino NaardenDiefenbach is de tweede international die Netwerk STV heeft aangetrokken voor het nieuwe seizoen. Een paar dagen geleden legde de club al Surinaams international Gino Naarden vast. Hij komt over van VC Zaanstad. Naarden tekende in Tilburg voor een seizoen.
'Een leider'Libero Dirk Sparidans kent Diefenbach wel. Hij speelde twee jaar met hem samen bij het Nederlands team. "Ik vind hem een leider. Jasper gaat altijd voorop in de strijd, hij neemt zijn verantwoordelijkheid." Het aantrekken van Naarden en Diefenbach tekent de ambities die Netwerk STV heeft. Het verwachtingspatroon rondom de club zal hierdoor toenemen. "Maar daar lopen wij niet voor weg."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.