Video

Gewonde kinderen probeerden mogelijk tussenbeide te komen bij steekpartij

17 maart om 19:32 • Aangepast 27 maart om 02:02
nl
De kinderen die zaterdag gewond raakten bij een steekpartij binnen hun gezin in Mierlo, kwamen mogelijk tussenbeide toen ze probeerden te voorkomen dat een vrouw gestoken werd door haar partner. Volgens de politie lijkt dat 'een logische conclusie', maar onderzoek moet uitwijzen of dat werkelijk zo is.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Rond tien voor zes 's avonds werd een 35-jarige vrouw aan de Heer van Rodestraat zaterdag neergestoken door haar partner. Vijf kinderen tussen de 6 en 20 jaar oud raakten gewond. De vrouw was al dood toen agenten bij het huis kwamen. Ze lag op straat.

"We onderzoeken ook nog of de ruzie in het huis is begonnen en zich heeft verplaatst naar de straat of dat alles buiten is gebeurd", zegt een politiewoordvoerder. "De kinderen zijn getraumatiseerd door het incident."

De kinderen worden daarom in het ziekenhuis afgeschermd, waardoor ook veel dingen voor de politie onduidelijk zijn. Zo kan de politie niet zeggen hoeveel kinderen gewond raakten en hoe ernstig hun verwondingen zijn. Ook is onbekend of alle kinderen van de man en de vrouw samen zijn of dat het om een samengesteld gezin gaat.

De man werd opgepakt na aanwijzingen van getuigen.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Een 35-jarige vrouw is zaterdag in Mierlo doodgestoken door haar partner

Familiedrama's uitgelegd: wat bezielt iemand die zijn partner doodsteekt

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!