Video

Buurt sloeg al eerder alarm over gezinssituatie doodgestoken vrouw

17 maart om 11:58 • Aangepast 27 maart om 02:00
nl
Een 35-jarige vrouw is zaterdag aan het eind van de middag in Mierlo neergestoken en vervolgens op straat overleden. Haar 49-jarige partner is opgepakt. Een buurtbewoner zag de man na de steekpartij zitten in een steegje achter het huis met een koffer. Maanden geleden had de vrouw al contact met de politie, omdat ze geschreeuw hoorde uit het huis.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Volgens buurtbewoners gaat het om een Syrisch gezin. Een van die buurtbewoners, een vrouw, zegt dat het vaker hommeles was in het gezin. Ze heeft daarom een aantal maanden geleden al contact gehad met de politie, omdat ze geschreeuw van de nu overleden vrouw uit het huis hoorde komen.

Vrouw zag verdachte
De vrouw heeft de verdachte, de partner van de doodgestoken vrouw, na de steekpartij ook nog gezien, zo legt ze zondag uit.

De vrouw zegt dat de man tijdens het uitlaten van de hond in een gangetje achter het huis zat waarin het stel woont. De steekpartij had toen net plaatsgevonden. "Hij had een rolkoffer bij zich. Alsof hij wilde vertrekken en ergens heen wilde gaan", vertelt de vrouw aan een verslaggever van Omroep Brabant

De vrouw attendeerde vervolgens de politie op de man, die niet veel later door toegesnelde agenten werd opgepakt.

Sporenonderzoek
Rond tien voor zes werd de politie gebeld over de steekpartij aan de Heer van Rodestraat. De 35-jarige vrouw was al overleden toen agenten bij het huis aankwamen. Ze lag voor het huis op straat. De technische recherche is ook zondag nog bezig met het sporenonderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!