Omroep Brabant Panel

Wat vind jij van Omroep Brabant op radio, televisie en online? Daar zijn wij benieuwd naar! Word lid van ons panel en deel je mening met ons.

Schrijf je direct in voor het panel!
Omroep Brabant is benieuwd naar jouw kijk-, luister en surfgedrag. Wat verwacht je van een regionale omroep als Omroep Brabant? In hoeverre voldoen wij met onze programma’s en artikelen aan jouw verwachtingen? Wij willen het graag weten, zodat wij Omroep Brabant kunnen blijven verbeteren. Het Omroep Brabant Panel is het online onderzoeksinstrument van Omroep Brabant. Als je deelneemt aan het panel kun je ons helpen om nieuwe inzichten te krijgen over onze radio- en televisieprogramma’s en onze online artikelen.

Inschrijven

Inschrijving gaat door middel van een korte vragenlijst. We leren je namelijk graag eerst wat beter kennen! Je kunt jezelf aanmelden door op de rode knop boven of onderaan deze pagina te drukken. Je komt dan op een aanmeldformulier terecht.

Hoe werkt het?

Na het invullen van de vragen ben je panellid en ontvang je via e-mail uitnodigingen om deel te nemen aan online onderzoeken. We streven ernaar om ongeveer zes keer per jaar een vragenlijst naar onze panelleden te sturen. We stellen je dan vragen over bijvoorbeeld een marketingcampagne, of we vragen jouw mening over radio- en televisiefragmenten. Welk fragment vind jij beter? Jouw mening telt! Natuurlijk houden we je op de hoogte van de onderzoeken die wij doen. Als dank voor je deelname verloten wij prijzen onder de deelnemers. Als panellid maak je ook kans op een persoonlijke uitnodiging om mee te praten over relevante onderwerpen en een kijkje te nemen in onze studio’s in Son.

Privacy

Uiteraard is je anonimiteit gegarandeerd. Het panel is in beheer van Omroep Brabant en opgezet in samenwerking met OnderzoeksTool, een initiatief van onderzoeksbureau Newcom. De antwoorden die je geeft worden vertrouwelijk behandeld. Klik hier voor de privacyverklaring.
Schrijf je direct in voor het panel!