Panel: jij oefent invloed uit op ons

Het draait om jou! Jij als nieuwsgierige Brabander hebt een duidelijke mening over onze online artikelen, programma’s op televisie en de radio-uitzendingen. Wat jij vindt is voor ons van grote waarde. Steek jouw mening niet onder stoelen of banken en neem deel aan het ‘Omroep Brabant Panel’. We luisteren naar jou.
Ja, ik schrijf me direct in

Onze content kan altijd beter. Of dat nu artikelen, foto’s, video’s, social media posts en programma’s op televisie of radio zijn. Alles wat we iedere dag maken moet voldoen aan jouw verwachtingen. Jouw kijk-, luister en surfgedrag is ontzettend belangrijk.

Het Omroep Brabant Panel is ons online onderzoeksinstrument. Als panellid help je ons om de verwachtingen van Brabanders in kaart te brengen. Met de inzichten uit een vragenlijst verbeteren wij onze programma’s en content.

Goed om te weten

Het panel is door ons beheerd en opgezet, in samenwerking met Exploratio. Dit is een initiatief van onderzoeksbureau Newcom. We garanderen:

  • Antwoorden worden vertrouwelijk behandeld
  • Anonimiteit is gewaarborgd
  • Dataregistratie en -verwerking voldoet aan de AVG (privacyverklaring)
  • Na onderzoek koppelen we terug wat met de uitkomsten gaan doen
  • Onder panelleden verloten we regelmatig leuke prijzen
De rode knop onderaan deze pagina leidt jou naar de speciale inschrijfpagina van het Omroep Brabant Panel. Bij jouw inschrijving vul je het aanmeldformulier in. Daarmee leren we je al wat beter kennen.

Na registratie: hoe het werkt

Na jouw registratie ben je officieel panellid én zijn wij enorm trots om jou te mogen verwelkomen! Dat is namelijk geen vanzelfsprekendheid.

In het vervolg ontvang je via e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online vragenlijst. Dat gebeurt maximaal 6 keer per jaar. In de e-mail staat een link, die jou naar de startpagina brengt.

In het onderzoek stellen we vragen aan jou over bijvoorbeeld een marketingcampagne, radio- of televisiefragmenten, maar ook wat jouw (nieuws)interesses zijn. Jouw mening telt!

En nu?

Voordat je tot inschrijving als panellid overgaat willen we je dit nog laten weten. Als jij je direct registreert, dan maak je niet alleen kans op een persoonlijke uitnodiging om mee te praten over relevante onderwerpen. Een kijkje nemen in onze studio’s in Son is dan ook mogelijk.

Het Omroep Brabant Panel: jij oefent invloed op ons uit. Gaaf toch?!