Beleef Omroep Brabant

Het gevoel van hier; beleven tijdens een rondleiding? In Son (vlakbij Eindhoven), op Industrieterrein Ekkersrijt, is Omroep Brabant gevestigd. Omroep Brabant biedt een unieke belevenis voor rondleidingen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland. Hoe ziet dat er achter de schermen uit? Wat is er nodig om een tv-uitzending te maken? En hoe ziet een radiostudio er uit? Omroep Brabant verzorgt een kijkje in de keuken voor groepen van minimaal 10 en maximaal 15 personen.

Kosten:
€6,- per persoon voor volwassenen
€3,- euro per persoon voor scholieren (vanaf groep acht en voortgezet onderwijs)

De rondleiding bestaat uit een ontvangst met koffie/thee, bezoek aan de radio- en tv-studio’s, diverse technische ruimtes en de nieuwsredactie (duur ongeveer één tot anderhalf uur). Volg een rondleiding op dinsdag tussen 10.30-12.00 uur, dan is er de meeste bedrijvigheid in het pand en valt er het meeste te zien. Tot en met augustus 2024 kunen er helaas geen rondleidingen gegeven worden i.v.m. verbouwingen.

Heeft u interesse? Bel naar 040-2949494 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een rondleiding dient u altijd te reserveren.