Liveblog

112-nieuws: fietsster zwaargewond • botsing motor en fiets

30 april om 05:55 • Aangepast vandaag om 02:02
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.59

Dit liveblog is gesloten

22.53

Verdachte man in Eindhoven gezocht

De politie zoekt in Eindhoven een man na een verdachte situatie op de Lichtstraat rond tien over tien vanavond. Het gaat om een witte man met een zwarte pet met links daarop een wit logo. Hij draagt een blauw shirt korte mouwen, grijze lange broek en heeft een brace om zijn rechterbeen. Verder heeft hij witte sokken en zwarte schoenen aan. Op zijn linkerarm draagt hij een goudkleurig horloge. De politie benadrukt de verdachte niet zelf te benaderen en bij tips 112 te bellen.

20.58

Lage waterdruk in gemeente Altena

Meerdere dorpen in de gemeente Altena kampen dinsdagavond met een lage waterdruk. Op sommige plekken komt er zelfs helemaal geen water meer uit de kraan. Om hoeveel adressen het gaat is nog onduidelijk.

Lees hier meer.

19.42

Ongeluk scooter en fietser

Bij de brug over het kanaal in Aarle-Rixtel is er een ongeluk gebeurd tussen een scooter en een fietser. Beide bestuurders raakten gewond. Twee ambulances en ook een traumaheli zijn naar de plek van het ongeval gekomen. De politie heeft de brug voor een deel afgezet waardoor het verkeer moet omrijden.

(foto: SQ Vision)
(foto: SQ Vision)
(foto: SQ Vision)
(foto: SQ Vision)
18.05

Botsing motor er fiets

Een motorrijder en fietser zijn met elkaar in botsing gekomen op de Schutsestraat in Prinsenbeek. Beide zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel. De politie heeft het ongeluk onderzocht.

(foto: Perry Roovers/SQ Vision)
(foto: Perry Roovers/SQ Vision)
(foto: Perry Roovers/SQ Vision)
(foto: Perry Roovers/SQ Vision)
15.37

Vrachtwagen met klapband op A50

Door een vrachtwagen met een klapband op de A50 bij Son en Breugel is er één rijstrook minder beschikbaar. Dit zorgt voor een file aan de noordkant van Eindhoven, in de richting van Oss. De vertraging bedraagt een half uur, meldt Rijkswaterstaat.

Wachten op privacy instellingen...
14.50

Drugs en mes in woning: mannen opgepakt

Twee mannen van 22 en 46 uit Roosendaal zijn vanochtend door de politie in Roosendaal opgepakt. Ze hadden een flinke hoeveelheid drugs en een groot kapmes in hun huizen aan de Gerard Doustraat en Bandeliersberg. De politie vond daar onder andere 3,5 kilo hennep, ongeveer 500 gram hasj, cocaïne, 3-MMC en ketamine. Daarnaast troffen agenten het mes en bijna drieduizend euro aan contant geld aan. De politie kwam de twee op het spoor door anonieme meldingen en eigen observaties.

De drugs, het geld en het mes (foto: Politie Roosendaal).
De drugs, het geld en het mes (foto: Politie Roosendaal).
13.25

Auto met aanhanger strandt: A67 dicht

De A67 is vanmiddag afgesloten geweest door een auto met geschaarde aanhanger. Die stond stil tussen afrit Someren en Geldrop. De weg ging al snel weer open, maar de vertraging liep wel op tot ongeveer een uur. Aan de andere kant van de A67, op de weg van Maastricht naar Eindhoven, hadden mensen ook vertraging vanwege een ongeluk bij knooppunt Zaarderheiken. Verkeer naar Eindhoven kan omrijden via de A73 en de A2.

13.05

Geen treinen tussen Nijmegen en Den Bosch

Omdat de NS een 'technisch onderzoek' gaat doen, rijden er vanmiddag een half uurtje geen treinen tussen Nijmegen en Den Bosch. Dat duurt van half twee tot twee uur. Vanaf dat moment gaan ze weer volgens de normale dienstregeling rijden.

12.20

Agenten pakken graffitispuiter

Een graffitispuiter die de laatste tijd woningen en andere spullen heeft beklad in de omgeving van de Parklaan in Roosendaal, is opgepakt. Agenten hebben hem gisteravond gearresteerd toen hij bezig was met spuiten. Bewoners ergerden zich aan zijn werk en belden de politie toen ze hem de graffiti zagen spuiten. Het schoonmaken van graffiti moet volgens de politie door speciale bedrijven worden gedaan en is daarom erg duur.

Een creatie van de graffitispuiter (foto: Politie Roosendaal).
Een creatie van de graffitispuiter (foto: Politie Roosendaal).
10.15

Caravan brandt uit

Op camping 't Wolfsven in Mierlo is vanochtend een caravan helemaal uitgebrand. Volgens een van de campinggasten sloegen de vlammen snel om zich heen en vlogen er verschillende gasflessen door de lucht. De naastgelegen caravan liep ook schade op.

Lees hier meer over de uitgebrande caravan

09.45

Fietsster zwaargewond

In Berghem is vanochtend een vrouw ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Valendonkstraat. Ze kwam daar op haar fiets in botsing met een auto. Forensisch specialisten van de politie onderzoeken hoe dat heeft kunnen gebeuren. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Naast een ambulance kwam er ook een traumahelikopter naar het ongeval.

Het ongeval gebeurde net buiten de bebouwde kom (foto: SQ Vision/Gabor Heeres).
Het ongeval gebeurde net buiten de bebouwde kom (foto: SQ Vision/Gabor Heeres).
08.55

Brandalarm gaat af op station

Het NS-station in Breda is vanochtend even ontruimd geweest omdat het brandalarm afging. De brandweer kwam naar het station en kwam tot de conclusie dat er geen brand was. Reizigers moesten buiten wachten. Nadat de brandweer de situatie had gecontroleerd, konden mensen hun reis weer voortzetten.

07.45

Vertraging op de A2 bij Boxtel

Een kapotte vrachtauto zorgde vanochtend voor vertraging op de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven. De rechterrijstrook was even dicht bij Boxtel. Rond kwart voor acht was er zo'n kwartier extra reistijd.

03.45

Auto in vlammen op in Langenboom

Een auto is vannacht in vlammen opgegaan in Langenboom. Degene die de brand ontdekte, had ook crossende scooterrijders en automobilisten gehoord op het oude crossterrein in Langenboom. Agenten vonden bij de uitgebrande auto zwaar vuurwerk. Of de brand daardoor is ontstaan, wordt onderzocht.

De auto in Langenboom brandde volledig uit (foto: Instagram politie Maashorst).
De auto in Langenboom brandde volledig uit (foto: Instagram politie Maashorst).
01.52

Brand in huis Helmond

In een huis aan de Van Gentstraat in Helmond woedde vannacht brand. Het vuur werd rond kwart over twaalf ontdekt. De bewoners waren op tijd buiten. Er is niemand gewond geraakt. De brandweer had het vuur snel onder controle. Desondanks liep het huis volgens een 112-correspondent behoorlijke schade op. De brand zou in de keuken zijn ontstaan. Dit vermoedelijk door een technische storing in een van de apparaten.

De schade in het huis zou na de brand aanzienlijk zijn (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
De schade in het huis zou na de brand aanzienlijk zijn (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
De brandweer voor het huis aan de Van Gentstraat in Helmond (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
De brandweer voor het huis aan de Van Gentstraat in Helmond (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!