11 acts die je dit jaar op Paaspop gezien moet hebben [VIDEO S] - SCHIJNDEL - Ga je dit weekend naar Paaspop, of ben je nog even aan het twijfelen of je zal gaan, dan kan Omroep Brabant de keuze wellicht voor je vergemakkelijken. Omroep Brabant speurde het programma voor je af en zette elf opvallende acts op een rijtje die je niet mag missen. Wat te denken van The Prodigy, Kaiser Chiefs, 2 Many DJ s en Brabantse toppers als Peter Pan Speedrock en Guus Meeuwis.

SCHIJNDEL - Ga je dit weekend naar Paaspop, of ben je nog even aan het twijfelen of je zal gaan, dan kan Omroep Brabant de keuze wellicht voor je vergemakkelijken. Omroep Brabant speurde het programma voor je af en zette elf opvallende acts op een rijtje die je niet mag missen. Wat te denken van The Prodigy, Kaiser Chiefs, 2 Many DJ's en Brabantse toppers als Peter Pan Speedrock en Guus Meeuwis. Lees verder »

Dotan ging terug naar de basis voor album  7 Layers  - EINDHOVEN - Dotan heeft zijn fans een tijd laten wachten. Het was sinds 2012 behoorlijk stil rond de zanger. Nu is hij terug met zijn tweede album ‘7 Layers’ en de single ‘Fall’. Hij kwam donderdag langs bij Omroep Brabant om hierover te vertellen en natuurlijk speelde hij live in de studio.

EINDHOVEN - Dotan heeft zijn fans een tijd laten wachten. Het was sinds 2012 behoorlijk stil rond de zanger. Nu is hij terug met zijn tweede album ‘7 Layers’ en de single ‘Fall’. Hij kwam donderdag langs bij Omroep Brabant om hierover te vertellen en natuurlijk speelde hij live in de studio. Lees verder »

Paaspop komt eraan: groter hoofdpodium, lekker weer en uitverkochte zaterdag - SCHIJNDEL - Nog maar één nachtje slapen en dan barst Paaspop weer los. Schijndel staat drie dagen lang in het teken van muziek, bier en gezelligheid. Het weer wordt een stuk beter dan vorig jaar, het hoofdpodium is groter dan ooit en de eerste festivaldag is al helemaal uitverkocht. Niets lijkt een mooi begin van het festivalseizoen in de weg te kunnen staan.

SCHIJNDEL - Nog maar één nachtje slapen en dan barst Paaspop weer los. Schijndel staat drie dagen lang in het teken van muziek, bier en gezelligheid. Het weer wordt een stuk beter dan vorig jaar, het hoofdpodium is groter dan ooit en de eerste festivaldag is al helemaal uitverkocht. Niets lijkt een mooi begin van het festivalseizoen in de weg te kunnen staan. Lees verder »

Snel je telefoon opladen op Paaspop? Wel voor artiesten, niet voor bezoekers - SCHIJNDEL - Ben je dit weekend op Paaspop en is je smartphone leeg? Geen probleem, want als je  m aan de snellaadpaal hangt, kun je je telefoon binnen een halfuur weer gebruiken. Tenminste, als je artiest bent...

SCHIJNDEL - Ben je dit weekend op Paaspop en is je smartphone leeg? Geen probleem, want als je 'm aan de snellaadpaal hangt, kun je je telefoon binnen een halfuur weer gebruiken. Tenminste, als je artiest bent... Lees verder »

Nielson wil met debuutalbum ‘Zo Van Ah Yeah’ mensen laten ontstressen - EINDHOVEN - Het debuutalbum ‘Zo Van Ah Yeah’ van Nielson is een paar dagen uit en daarom bracht de zanger woensdag een bezoek aan de studio van Omroep Brabant. Natuurlijk ging het over het album, maar ook over het feit dat hij het voorprogramma verzorgt bij de Groots met een Zachte G-concerten van Guus Meeuwis.

EINDHOVEN - Het debuutalbum ‘Zo Van Ah Yeah’ van Nielson is een paar dagen uit en daarom bracht de zanger woensdag een bezoek aan de studio van Omroep Brabant. Natuurlijk ging het over het album, maar ook over het feit dat hij het voorprogramma verzorgt bij de Groots met een Zachte G-concerten van Guus Meeuwis. Lees verder »

Programma Paaspop in Schijndel krijgt steeds meer vorm - SCHIJNDEL - Het programma van Paaspop krijgt steeds meer vorm. Deejay Michiel Veenstra maakte dinsdagochtend op 3FM opnieuw 15 acts bekend. Onder meer Nielson, Yellow Claw en Joost van Bellen betreden de podia van Paaspop.

SCHIJNDEL - Het programma van Paaspop krijgt steeds meer vorm. Deejay Michiel Veenstra maakte dinsdagochtend op 3FM opnieuw 15 acts bekend. Onder meer Nielson, Yellow Claw en Joost van Bellen betreden de podia van Paaspop. Lees verder »

Nieuwe acts Paaspop in Schijndel bekendgemaakt - SCHIJNDEL - De organisatie van Paaspop in Schijndel heeft donderdag wederom een aantal nieuw bevestigde acts aan het programma toegevoegd. Het gaat om negentien acts met onder meer 2ManyDJs.

SCHIJNDEL - De organisatie van Paaspop in Schijndel heeft donderdag wederom een aantal nieuw bevestigde acts aan het programma toegevoegd. Het gaat om negentien acts met onder meer 2ManyDJs. Lees verder »

Prodigy en Kaiser Chiefs naar Paaspop in Schijndel - SCHIJNDEL - Paaspop heeft grote namen aan het programma toegevoegd. The Prodigy, The Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion komen naar het Schijndelse popfestival.

SCHIJNDEL - Paaspop heeft grote namen aan het programma toegevoegd. The Prodigy, The Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion komen naar het Schijndelse popfestival. Lees verder »

Guus Meeuwis naar Paaspop in Schijndel:  Trots met grote T  - SCHIJNDEL - Guus Meeuwis treedt komend jaar op tijdens Paaspop. De Tilburgse zanger staat vrijdag 18 april op het podium. Ook Niels Geusebroek treedt die dag op.

SCHIJNDEL - Guus Meeuwis treedt komend jaar op tijdens Paaspop. De Tilburgse zanger staat vrijdag 18 april op het podium. Ook Niels Geusebroek treedt die dag op. Lees verder »

Tipsy je tipi in rollen tijdens Paaspop 2014 - SCHIJNDEL - Het festivalseizoen van 2014 is nog ver weg, heel ver weg. Maar... de liefhebber van Paaspop heeft al wel een reden om zich te verlekkeren op het driedaagse popfestijn. Je kunt namelijk nu al je eigen indianentent reserveren om in te overnachten. Dan kun je tipsy je tipi in rollen.

SCHIJNDEL - Het festivalseizoen van 2014 is nog ver weg, heel ver weg. Maar... de liefhebber van Paaspop heeft al wel een reden om zich te verlekkeren op het driedaagse popfestijn. Je kunt namelijk nu al je eigen indianentent reserveren om in te overnachten. Dan kun je tipsy je tipi in rollen. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3 4 5