Festivalseizoen van start: negen pareltjes in Brabant - EINDHOVEN - Bij muziekliefhebbers en feestbeesten kriebelt het waarschijnlijk al weken: het festivalseizoen staat voor de deur. Paaspop trapt dit weekend af met 175 acts op het festivalterrein in Schijndel. En daarna kun je de hele zomer zonder problemen doordenderen, want Brabant kent talloze feestjes in de buitenlucht. We zetten samen met Festival Blog negen pareltjes op een rijtje.

EINDHOVEN - Bij muziekliefhebbers en feestbeesten kriebelt het waarschijnlijk al weken: het festivalseizoen staat voor de deur. Paaspop trapt dit weekend af met 175 acts op het festivalterrein in Schijndel. En daarna kun je de hele zomer zonder problemen doordenderen, want Brabant kent talloze feestjes in de buitenlucht. We zetten samen met Festival Blog negen pareltjes op een rijtje. Lees verder »

Wijkagenten tevreden over verloop Paaspop Schijndel - SCHIJNDEL - De Schijndelse wijkagenten Ger Roumen en Joep van Rozendaal blikken tevreden terug op Paaspop 2014. Het festival verliep volgens de twee zonder al te veel problemen.

SCHIJNDEL - De Schijndelse wijkagenten Ger Roumen en Joep van Rozendaal blikken tevreden terug op Paaspop 2014. Het festival verliep volgens de twee zonder al te veel problemen. Lees verder »

Kaiser Chiefs knallende afsluiter van Paaspop 2014 - SCHIJNDEL - Het paasweekend is voorbij gevlogen in Schijndel: Paaspop zit er alweer op. De zon straalde volop op deze laatste festivaldag. Verder werden er frikandellen gegooid, stond er een lange rij bij Maaike Oubouter, was er jazz van Budelnaar Hans Teeuwen en klonken alle hits van Kensington. Kaiser Chiefs maakte er als afsluiter in de Apollo-tent een heel groot feest van.

SCHIJNDEL - Het paasweekend is voorbij gevlogen in Schijndel: Paaspop zit er alweer op. De zon straalde volop op deze laatste festivaldag. Verder werden er frikandellen gegooid, stond er een lange rij bij Maaike Oubouter, was er jazz van Budelnaar Hans Teeuwen en klonken alle hits van Kensington. Kaiser Chiefs maakte er als afsluiter in de Apollo-tent een heel groot feest van. Lees verder »

Heel Paaspop aan de frikandel, frikandel, frikandel del del... - SCHIJNDEL - Dansende frikandellen, vliegende frikandellen en frikandellen met majo. Hits als ‘Hoezo luste gij ginne frikandel’, ‘Een frikandel die gaat nooit slapen’ en ‘Frikandel frikandel frikandel del del’. Je snapt het al: het frikandellenfestival van Denvis en kornuiten op Paaspop was uitermate legendarisch.

SCHIJNDEL - Dansende frikandellen, vliegende frikandellen en frikandellen met majo. Hits als ‘Hoezo luste gij ginne frikandel’, ‘Een frikandel die gaat nooit slapen’ en ‘Frikandel frikandel frikandel del del’. Je snapt het al: het frikandellenfestival van Denvis en kornuiten op Paaspop was uitermate legendarisch. Lees verder »

Paaspop trekt 58.000 mensen, met dank ‘aan de grote namen’ - SCHIJNDEL - Met Paaspop in Schijndel is afgelopen weekeinde het muziekfestivalseizoen spetterend geopend. De 38e editie van het driedaagse festival lokte 58.000 mensen naar het festivalterrein, evenveel als vorig jaar.

SCHIJNDEL - Met Paaspop in Schijndel is afgelopen weekeinde het muziekfestivalseizoen spetterend geopend. De 38e editie van het driedaagse festival lokte 58.000 mensen naar het festivalterrein, evenveel als vorig jaar. Lees verder »

Van ruilen komt... lachen: kleding scoren in de Paaspop ruilwinkel - SCHIJNDEL - Op Paaspop in Schijndel is nog veel meer te beleven dan de optredens van al die toffe bands. Voor elk ongemak is op het festival een oplossing, zo ook als je bijvoorbeeld een spontane kledingcrisis hebt.

SCHIJNDEL - Op Paaspop in Schijndel is nog veel meer te beleven dan de optredens van al die toffe bands. Voor elk ongemak is op het festival een oplossing, zo ook als je bijvoorbeeld een spontane kledingcrisis hebt. Lees verder »

 Paaspop-zaterdag in Schijndel op mishandeling na goed verlopen  - SCHIJNDEL - De tweede dag van Paaspop is op een opstootje na voor zover bekend goed verlopen. De politie blikt tevreden terug op de dag dat onder meer The Prodigy en Triggerfinger het festival in Schijndel aandeden.

SCHIJNDEL - De tweede dag van Paaspop is op een opstootje na voor zover bekend goed verlopen. De politie blikt tevreden terug op de dag dat onder meer The Prodigy en Triggerfinger het festival in Schijndel aandeden. Lees verder »

Ferry van de Zaande zorgt voor polonaise op Paaspop - SCHIJNDEL - Paaspop trekt inmiddels ook publiek van ver buiten de grenzen van onze provincie, maar het is en blijft natuurlijk een beetje een Brabants feestje. De Loco Royale stond daarom bommetje vol toen Ferry van de Zaande geprogrammeerd stond.

SCHIJNDEL - Paaspop trekt inmiddels ook publiek van ver buiten de grenzen van onze provincie, maar het is en blijft natuurlijk een beetje een Brabants feestje. De Loco Royale stond daarom bommetje vol toen Ferry van de Zaande geprogrammeerd stond. Lees verder »

Paaspop-zaterdag afgesloten met uitpuilende Apollo-tent voor The Prodigy - SCHIJNDEL   - Dag 2 van Paaspop zit er op in Schijndel. De tent puilde uit voor de Britse dance-act The Prodigy, een live-act van formaat. The Prodigy is vooral bekend van hits als  Smack my Bitch up  en  Firestarter . De Jeugd van Tegenwoordig, Mr. Probz, 2 Many DJ s en BZB uit Volkel traden al op. De zaterdag was geheel uitverkocht.

SCHIJNDEL - Dag 2 van Paaspop zit er op in Schijndel. De tent puilde uit voor de Britse dance-act The Prodigy, een live-act van formaat. The Prodigy is vooral bekend van hits als 'Smack my Bitch up' en 'Firestarter'. De Jeugd van Tegenwoordig, Mr. Probz, 2 Many DJ's en BZB uit Volkel traden al op. De zaterdag was geheel uitverkocht. Lees verder »

Vind de liefde van je leven in de Non-de-gène Datekeet op Paaspop - SCHIJNDEL - Triggerfinger en The Prodigy zijn natuurlijk leuk, maar er is nog veel meer te beleven op de Schijndelse Molenheide. Ben je wat eenzaam tussen al die verliefde stelletjes in het publiek? Dan regelt de Non-de-gène Datekeet tussen de optredens door de liefde van je leven voor je.

SCHIJNDEL - Triggerfinger en The Prodigy zijn natuurlijk leuk, maar er is nog veel meer te beleven op de Schijndelse Molenheide. Ben je wat eenzaam tussen al die verliefde stelletjes in het publiek? Dan regelt de Non-de-gène Datekeet tussen de optredens door de liefde van je leven voor je. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3 4 5